Samoplačniška izposoja

V naših specializiranih prodajalnah poleg izvajanja izposoje medicinskih pripomočkov na naročilnico ZZZS, ki jo predpiše izbrani zdravnik, omogočamo tudi samoplačniško izposojo najrazličnejših medicinskih pripomočkov iz naše ponudbe.

Pripomočke si lahko izposodite za krajše obdobje ali daljše obdobje, kjer izposojnino plačujete na osnovi mesečne položnice.

V primeru predčasnega vračila, vam preplačilo izposojnine vrnemo. Če pa imate na izposoji pripomoček daljše časovno obdobje, vam omogočamo odkup le-tega po sistemu, da se upošteva vsa že plačana dnevna oz. mesečna izposojnina.

Pripomočke lahko osebno prevzamete v naši prodajalni. V kolikor nimate možnosti lastnega prevzema, se lahko odločite tudi za našo dostavo in montažo pripomočkov. V tem primeru nas kontaktirajte na tel. št. 00386 3 828 02 31 ali mob. št. 041 684 800 in vse potrebno lahko telefonsko uredite oz. naročite.

Razvili smo sistem samoplačniške izposoje, ki je prilagodljiv potrebam posameznika in omogoča, da se uporabniku zagotovi ustrezno oskrbo z medicinskimi  pripomočki tako v primeru poškodbe, po operativnih posegih, spremembi zdravstvenega stanja, daljši oskrbi v domačem okolju ali zgolj izposojo pripomočkov za krajše oz. turistične namene.