Prikaz vseh 11 rezultatov

TOALETNI STOLI

Dobrodošli v naši spletni trgovini, kjer boste našli najboljšo ponudbo stolov za tuširanje, toaletnih stolov in medicinskih stolov. Naša široka izbira vam omogoča, da izberete izdelke, ki bodo zadovoljili vaše potrebe in vašo kopalnico ali medicinsko ustanovo spremenili v prostor udobja in funkcionalnosti.

Stol za tuširanje je ključen element vsake moderne kopalnice. Naši stoli za tuširanje so oblikovani z mislijo na vašo varnost, udobje in dolgo življenjsko dobo. Z različnimi možnostmi nastavljive višine, ergonomskim oblikovanjem in nedrsečimi materiali vam naš stol za tuširanje zagotavlja stabilnost in udobje med prhanjem. Ne glede na to, ali iščete stol za tuširanje za starejše, invalide ali zgolj želite dodati pridih elegance svoji kopalnici, imamo pravo rešitev za vas.

Toaletni stol je ključni pripomoček za ljudi s posebnimi potrebami ali tiste, ki si želijo večje udobje in samostojnost pri vsakodnevnih higienskih opravilih. Naša ponudba toaletnih stolov vključuje vrhunske izdelke, ki so stabilni, enostavni za čiščenje in ergonomsko oblikovani. Ne glede na to, ali iščete prenosljiv toaletni stol za potovanja ali fiksen toaletni stol za domačo uporabo, vam zagotavljamo kakovost in zanesljivost.

Poleg tega ponujamo tudi medicinski stol, ki je posebej zasnovani za zdravstvene ustanove, klinike in ambulante. Naš medicinski stol je ergonomski, prilagodljiv in ​​zagotavljajo udobje tako za bolnike kot tudi za zdravstveno osebje. Z možnostmi prilagajanja višine, nagiba in drugih funkcij so naši medicinski stoli pravi partnerji za nego pacientov in opravljanje medicinskih postopkov.

Ni na zalogi
104,90  z DDV

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

TOALETNI STOL ”art.51”

189,00  z DDV

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

TOALETNI STOL 4 v 1

89,90  z DDV
149,90  z DDV
Ni na zalogi
129,90  z DDV
Ni na zalogi

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

TOALETNI STOL OBLAZINJEN S KOLESI

155,50  z DDV
Ni na zalogi
489,50  z DDV
83,90  z DDV

Pri nas verjamemo v visoko kakovostne izdelke in odlično storitev. Zato smo skrbno izbrali našo ponudbo stolov za tuširanje, toaletnih stolov in medicinskih stolov, da boste lahko brez skrbi izbrali pravi izdelek za vaše potrebe. Poleg tega vam nudimo tudi enostavno spletno naročanje, hitro dostavo in prijazno podporo strankam, ki vam bo pomagala pri vseh vprašanjih ali pomislekih.