Prikaz vseh 5 rezultatov

HODILNI ČEVLJI

Medicinski pripomoček – Hodilni čevelj namesto mavca

Naša ponudba medicinskih pripomočkov vključuje tudi hodilne čevlje, ki se uporabljajo kot alternativa tradicionalnemu mavcu. Hodilni čevelj je posebej zasnovan za tiste, ki si želijo nadomestiti mavčno oblogo, hkrati pa zagotoviti stabilnost, podporo in mobilnost med okrevanjem po poškodbi ali operaciji.

Naši medicinski hodilni čevlji so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trpežnost, zračnost in udobje. Imajo prilagodljive trakove, ki omogočajo prilagajanje tesnosti glede na individualne potrebe. Hodilni čevlji so oblikovani tako, da omogočajo varno hojo, hkrati pa zmanjšujejo pritisk na poškodovani del telesa.

Prednosti uporabe hodilnih čevljev namesto mavca so večje udobje, lažje vzdrževanje higiene, večja mobilnost ter možnost prilagajanja opore in podpore glede na individualne potrebe. Hodilni čevlji so primerni za različne poškodbe, kot so zlomi stopala, gležnja ali podplata, pa tudi po operativnih posegih na tem področju.


Naši medicinski hodilni čevlji so oblikovani s poudarkom na stabilnosti, varnosti in udobju. Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala izbrati pravi hodilni čevelj, ki bo ustrezal vašim potrebam in prispeval k hitrejšemu okrevanju.Poskrbite za udobje, mobilnost in stabilnost med okrevanjem ter si zagotovite naše medicinske hodilne čevlje. Zanesljiva podpora vam bo pomagala ohranjati aktivnost, zmanjšati obremenitve in pospešiti proces rehabilitacije. Zaupajte nam in poskrbite za hitro in učinkovito okrevanje po poškodbi ali operaciji.