Prikazovanje 1–24 od 90 rezultatov

Opornice so medicinski pripomočki, ki se uporabljajo za podporo in stabilizacijo poškodovanih sklepov ali kosti. Obstajajo različne vrste opornic, kot so opornice za kolena, zapestja, komolce, hrbtenico in gležnje. Opornice so običajno izdelane iz mehkih materialov, kot so gume, neopren ali tkanine, in imajo lahko dodatno trdno podporo iz plastičnih ali kovinskih materialov.

Pri nas lahko najdete široko paleto opornic za različne dele telesa. Te opornice so oblikovane za izboljšanje zdravljenja po poškodbah, lajšanje bolečin in izboljšanje stabilnosti pri športnih dejavnostih ali vsakdanjih opravilih. Nekatere opornice so namenjene tudi preprečevanju poškodb pri športu in delu.

Opornice za zgornje okončine

KOMOLČNIK ”TERM”

17,30  z DDV

Pri nas lahko najdete tudi dodatno opremo za opornice, kot so trakovi za pritrditev, oblazinjenje za udobje, prilagodljive zaponke in več. Večina opornic je zasnovana tako, da se enostavno prilegajo in uporabljajo brez potrebe po pomoči drugih oseb. Spletna trgovina ponuja tudi strokovno svetovanje za izbiro najbolj primerne opornice za vaše potrebe.