Prikaz vseh 3 rezultatov

MEDICINSKI TRAPEZ

Medicinski trapez – Stabilna opora in olajšanje gibanja v postelji

Naš medicinski trapez je oblikovan z namenom zagotavljanja stabilne opore in olajšanja gibanja pacientov v postelji. Ta pripomoček je izjemno koristen pri premikanju, obračanju ali dvigovanju pacienta, saj omogoča varno oporo in večjo neodvisnost.

Naš medicinski trapez je izdelan iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo stabilnost in vzdržljivost. Je enostaven za namestitev na posteljo in prilagajanje višine ter zagotavlja varno in udobno uporabo. Trapez je opremljen s trdnim ročajem, ki ga pacient lahko prijema in se nanj zanesa pri premikanju v postelji. Ročaj je oblikovan ergonomsko, da omogoča udoben in varen oprijem.

Dodatki za medicinske pripomočke

POSTELJNI TRAPEZ 70kg

75,50  z DDV

Dodatki za medicinske pripomočke

PROSTOSTOJEČI TRAPEZ

135,70  z DDV

Dodatki za medicinske pripomočke

PROSTOSTOJEČI TRAPEZ ”art.342”

185,50  z DDV

Poleg olajšanja gibanja pacienta, medicinski trapez pomaga tudi negovalcem pri izvajanju različnih negovalnih postopkov. Omogoča lažji dostop do pacienta za previjanje, premikanje ali obračanje ter olajša dvigovanje v pokončen položaj.Naš medicinski trapez je primeren za različne vrste postelj, vključno z negovalnimi bolniškimi posteljami in domačimi posteljami. Je vsestranski pripomoček, ki izboljšuje varnost, udobje in samostojnost pacientov. Pri izbiri medicinskega trapeza se osredotočamo na kakovost, varnost in funkcionalnost. Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala izbrati pravi trapez, ki bo ustrezal vašim potrebam in zagotavljal najvišjo raven udobja ter varnosti.Poskrbite za stabilno oporo in olajšanje gibanja v postelji ter si zagotovite medicinski trapez, ki bo izboljšal kakovost življenja pacientov in olajšal delo negovalcem. Z našim vrhunskim pripomočkom boste ustvarili varno in udobno okolje za nego in počitek.