Prikaz vseh 5 rezultatov

STOPNICE

Medicinske stopnice – Varno in enostavno dosegljive višine

Naša ponudba medicinskih stopnic vam prinaša zanesljive rešitve za varno in enostavno dostopanje do višin v medicinskem okolju. Naše stopnice so posebej zasnovane, da olajšajo premagovanje višinskih ovir in omogočijo varno in udobno gibanje pacientom ter zdravstvenemu osebju.

Naše medicinske stopnice so izdelane iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo stabilnost in varnost med uporabo. So opremljene z nedrsečo površino, ki preprečuje zdrs in zagotavlja oporo med stopanjem. Na voljo so v različnih višinah, da se prilagodijo vašim potrebam in okolju, v katerem se uporabljajo.

Dodatki za medicinske pripomočke

STOPNICA – nedrseča

39,36  z DDV

Dodatki za medicinske pripomočke

STOPNICA “AB-70”

39,40  z DDV

Dodatki za medicinske pripomočke

STOPNICA “AQ-40”

36,70  z DDV

Dodatki za medicinske pripomočke

STOPNICA dodatno ojačana – nedrseča 220kg

56,60  z DDV

Dodatki za medicinske pripomočke

STOPNIČKE LESENE MO782

129,90  z DDV

Naše medicinske stopnice so primerne za različne namene, vključno z uporabo pri pregledih, diagnostiki, zdravljenju ali preprosto za dostop do višjih delov opreme ali prostorov. So enostavne za premikanje in shranjevanje, kar omogoča prilagodljivost in uporabo v različnih okoljih. Pri izbiri medicinskih stopnic se osredotočamo na varnost, zanesljivost in udobje. Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala izbrati prave stopnice, ki ustrezajo vašim potrebam in zagotavljajo najvišjo raven kakovosti in varnosti.Poskrbite za varno in udobno premagovanje višinskih ovir ter si zagotovite medicinske stopnice, ki vam bodo olajšale gibanje in opravljanje nalog v medicinskem okolju. Z našimi vrhunskimi izdelki boste ustvarili varno in funkcionalno okolje, ki prispeva k učinkovitemu delu in dobremu počutju vseh vpletenih.