Prikaz vseh 6 rezultatov

OPORNICE ZA KOLENO

Dobrodošli v naši spletni trgovini, kjer vam ponujamo vrhunske rešitve za podporo in zaščito vašega kolena. Ne glede na to, ali ste se poškodovali ali iščete preventivne ukrepe, imamo široko paleto izdelkov, med katerimi boste zagotovo našli pravo rešitev zase, ki vam bo služila kot upora za koleno.

Ne glede na to, ali potrebujete opornico za rehabilitacijo, športne aktivnosti ali vsakodnevno uporabo, imamo pravo rešitev za vas. Na voljo imamo opornice za koleno visoke kakovosti, ki zagotavljajo stabilnost, podporo in udobje med gibanjem. Naše opornice za koleno so zasnovane tako, da pravilno porazdelijo pritisk in pomagajo pri zmanjšanju bolečine ter preprečevanju nadaljnjih poškodb in služijo kot upora za koleno.

Poleg tega imamo na voljo tudi opore za koleno, ki so odlična izbira za tiste, ki potrebujejo manjšo podporo ali kompresijo. Naše opore za koleno so lahke, zračne in prilagodljive, kar omogoča nemoteno gibanje in udobje skozi ves dan. So idealne za lažje težave s kolenom ali kot preventiva pri športnih aktivnostih.

Opornice za koleno

KOLENČNIK

16,90  z DDV

Opornice za koleno

KOLENČNIK “ANATOMIC”

12,99  z DDV

Opornice za koleno

KOLENČNIK ”TERM”

18,20  z DDV

Opornica za koleno je narejena iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost in učinkovito podporo. Z natančno oblikovanim dizajnom in prilagodljivimi trakovi je opornica za koleno odlična izbira za tiste, ki potrebujejo ciljno usmerjeno podporo in rehabilitacijo. Ne glede na to, ali ste športnik, rekreativec ali iščete enostavno rešitev za vsakodnevno uporabo, naša spletna trgovina ima pravo opornico za koleno za vas. Obiščite našo trgovino, si oglejte našo ponudbo in izberite svojo idealno rešitev za podporo in zaščito vašega kolena. Naša opornica za koleno vam bo nudila udobje pri vsakodnevnem opravilu kot tudi pri fizičnih naporih.