Prikazovanje 1–24 od 28 rezultatov

BERGLE

Naša spletna trgovina ponuja tudi široko izbiro bergel, ki so nepogrešljiv pripomoček pri rehabilitaciji ali okrevanju po poškodbah. Bergle so oblikovane tako, da vam omogočajo stabilno oporo in varno premikanje. Narejene so iz kovinskih, leseni ali plastičnih palic, ki se končajo z gumijastimi blazinicami za boljši oprijem. Bergle se prilagajajo višini uporabnika in se lahko razstavijo za enostavno shranjevanje in prenašanje. Uporabljajo se pri različnih zdravstvenih težavah, kot so poškodbe kosti, sklepov ali mišic, artritis, cerebralna paraliza in pooperativno okrevanje. Bergle so lahko tudi modni dodatek, saj so na voljo v različnih barvah in vzorcih. Pri uporabi bergel je pomembno upoštevati pravilno tehniko hoje in pravilno nastavitev višine.

Cena bergel je odvisna od vseh zgoraj navedenih faktorjev.

V naši ponudbi lahko najdete tudi bergle za otroke. Razumemo, da je pomembno, da tudi najmlajši člani družine dobijo ustrezno oporo pri hoji in se počutijo varno. Naše bergle za otroke so zasnovane tako, da so udobne, varne in prilagojene otroški velikosti. Z veseljem vam bomo pomagali izbrati prave bergle za vašega otroka, tako da se lahko igrajo in premikajo brezskrbno.

Ni na zalogi
Ni na zalogi
11,50  z DDV

Obiščite našo spletno trgovino danes in odkrijte široko ponudbo hodulj, bergel in drugih pripomočkov za hojo. Naša ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem pomagala pri izbiri pravega izdelka za vaše potrebe. Zagotavljamo vam hitro dostavo in odlično storitev.