Prikaz vseh 8 rezultatov

SEDEŽI ZA KAD

Dobrodošli v naši spletni trgovini, kjer vam ponujamo udobne in praktične sedeže za kad. Če si želite olajšati in izboljšati izkušnjo kopanja ter zagotoviti večjo varnost, so naši sedeži za kad idealna izbira.

Naša kolekcija sedežev za kad je zasnovana tako, da vam omogoča udobno in sproščujoče kopanje, ne glede na vaše posebne potrebe. Sedeži so ergonomsko oblikovani, prilagodljivi in zagotavljajo stabilno podporo med kopanjem. S tem boste lahko uživali v pomirjujoči vodi, ne da bi se pri tem počutili negotovo ali neprijetno.

Vsi naši sedeži za kad so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki so trpežni, odporni na vlago in enostavni za čiščenje. Imajo tudi nedrsečo površino, kar zagotavlja večjo varnost in preprečuje morebitne zdrse med uporabo. Naši sedeži so prilagodljivi glede na velikost in obliko kadi ter omogočajo enostavno namestitev in odstranjevanje.

Poleg tega so naši sedeži za kad prilagojeni različnim potrebam. Imamo sedeže z naslonjalom za hrbet, ki vam omogočajo udobno oporo med sproščujočim kopanjem. Za tiste, ki potrebujejo dodatno stabilnost, pa ponujamo sedeže z integriranimi ročaji, ki vam omogočajo enostavno vstopanje in izstopanje iz kadi ter zagotavljajo dodatno oporo med premikanjem.

Verjamemo, da je kakovost vaše kopeli pomembna in želimo vam zagotoviti najboljšo izkušnjo. Naši sedeži za kad so oblikovani tako, da vam omogočajo maksimalno udobje, varnost in sprostitev med kopanjem. Z njimi si lahko privoščite trenutke razvajanja in negovanja, ne da bi skrbeli za morebitne težave ali nevarnosti.

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

SEDEŽ ZA KAD – vrtljiv

173,50  z DDV

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

SEDEŽ ZA KAD Z ROČAJI 120 kg

49,90  z DDV
45,90  z DDV
Ni na zalogi
114,90  z DDV

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

STOL ZA KAD z naslonom

51,00  z DDV

Pri nakupu sedeža za kad smo vam na voljo za dodatne informacije in pomoč pri izbiri najprimernejšega izdelka za vas. Z veseljem vam bomo svetovali, da boste lahko uživali v udobni in varni kopeli brez skrbi.Naročite svoj sedež za kad danes in dovolite nam, da vam zagotovimo izdelek, ki vam bo olajšal kopanje ter poskrbel za vaše udobje in varnost. Hvala, ker ste izbrali našo spletno trgovino, kjer skrbimo za vaše potrebe pri opremi kopalnice.