Prikaz vseh 8 rezultatov

PASOVI – RAZNI

Medicinski pripomočki za varno in udobno premikanje ter nego pacientov

V naši ponudbi medicinskih pripomočkov najdete širok izbor izdelkov, ki so zasnovani za zagotavljanje varnosti, podpore in udobja pri premikanju in negi pacientov. Med našimi vrhunskimi izdelki so:

  1. Pas za premikanje pacienta: Ta pripomoček je namenjen olajšanju premikanja pacientov. Naši pasovi za premikanje pacienta so oblikovani z mislijo na varnost in udobje. Narejeni so iz trpežnih materialov in zagotavljajo zanesljivo oporo ter omogočajo enostavno dvigovanje in premikanje pacientov. Uporaba pasu za premikanje pacienta zmanjšuje tveganje za poškodbe tako za negovalce kot tudi za pacienta.
  2. Pritrdilni pas za posteljo: Ta pripomoček je namenjen varnemu pritrditvi pacienta na posteljo. Pritrdilni pasovi za posteljo zagotavljajo stabilnost in preprečujejo nepotrebne premike pacienta med spanjem ali negovalnimi postopki. Naši pritrdilni pasovi so enostavni za namestitev in prilagajanje ter zagotavljajo varnost in udobje pacienta med uporabo.
  3. Pritrdilni pas za invalidski voziček: Ta pripomoček je namenjen varnemu pritrjevanju pacienta v invalidskem vozičku. Pritrdilni pasovi za invalidski voziček zagotavljajo varnost in stabilnost med vožnjo ter preprečujejo nenadne gibe ali padce. So prilagodljivi, udobni za nošenje in zagotavljajo pacientu večjo neodvisnost in varnost pri premikanju.
  4. Pritrdilni pas za zapestje: Ta pripomoček je namenjen varnemu pritrjevanju zapestja pacienta. Pritrdilni pasovi za zapestje zagotavljajo varnost in preprečujejo nepredvidene gibe ali premike pacienta med zdravljenjem ali postopki nege. So nastavljivi, udobni za nošenje in zagotavljajo varnost ter zaščito pacienta med negovalnimi postopki.

Medicinski pripomočki za varno in udobno premikanje ter nego pacientovV naši ponudbi medicinskih pripomočkov najdete širok izbor izdelkov, ki so zasnovani za zagotavljanje varnosti, podpore in udobja pri premikanju in negi pacientov. Med našimi vrhunskimi izdelki so:Pas za premikanje pacienta: Ta pripomoček je namenjen olajšanju premikanja pacientov. Naši pasovi za premikanje pacienta so oblikovani z mislijo na varnost in udobje. Narejeni so iz trpežnih materialov in zagotavljajo zanesljivo oporo ter omogočajo enostavno dvigovanje in premikanje pacientov. Uporaba pasu za premikanje pacienta zmanjšuje tveganje za poškodbe tako za negovalce kot tudi za pacienta.Pritrdilni pas za posteljo: Ta pripomoček je namenjen varnemu pritrditvi pacienta na posteljo. Pritrdilni pasovi za posteljo zagotavljajo stabilnost in preprečujejo nepotrebne premike pacienta med spanjem ali negovalnimi postopki. Naši pritrdilni pasovi so enostavni za namestitev in prilagajanje ter zagotavljajo varnost in udobje pacienta med uporabo.Pritrdilni pas za invalidski voziček: Ta pripomoček je namenjen varnemu pritrjevanju pacienta v invalidskem vozičku. Pritrdilni pasovi za invalidski voziček zagotavljajo varnost in stabilnost med vožnjo ter preprečujejo nenadne gibe ali padce. So prilagodljivi, udobni za nošenje in zagotavljajo pacientu večjo neodvisnost in varnost pri premikanju.Pritrdilni pas za zapestje: Ta pripomoček je namenjen varnemu pritrjevanju zapestja pacienta. Pritrdilni pasovi za zapestje zagotavljajo varnost in preprečujejo nepredvidene gibe ali premike pacienta med zdravljenjem ali postopki nege. So nastavljivi, udobni za nošenje in zagotavljajo varnost ter zaščito pacienta med negovalnimi postopki.Pri izbiri medicinskih pripomočkov se osredotočamo na kakovost, varnost in udobje. Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala izbrati prave pripomočke, ki ustrezajo vašim potrebam in zagotavljajo najvišjo raven kakovosti ter varnosti. S tem boste poskrbeli za varno in udobno premikanje ter nego pacientov.Zaupajte nam in si zagotovite medicinske pripomočke, ki vam bodo olajšali premikanje, zagotavljali varnost in udobje pri negi pacientov. Z našimi vrhunskimi izdelki boste ustvarili okolje, kjer se pacienti počutijo varne, podprte in udobno med premikanjem in zdravljenjem.