Prikaz vseh 3 rezultatov

OGRAJE

Zaščitne ograje za negovalne postelje – Varna in udobna okolica za nego in počitek

Naša ponudba zaščitnih ograj za negovalne postelje vam omogoča ustvarjanje varnega in udobnega okolja za nego in počitek. Te kakovostne ograje so zasnovane z namenom zagotavljanja varnosti in preprečevanja morebitnih poškodb ali padcev pri uporabi negovalne postelje.

Naše zaščitne ograje so izdelane iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno uporabo. So enostavne za namestitev in prilagoditev ter nudijo zanesljivo zaščito. Ograje so oblikovane tako, da se lepo vklapljajo v estetiko negovalne postelje, obenem pa ohranjajo funkcionalnost.

Zaščitne ograje imajo različne funkcionalnosti, vključno z zapiranjem in odpiranjem ter prilagajanjem višine. S tem omogočajo enostaven dostop do postelje za negovalne dejavnosti, hkrati pa zagotavljajo zaščito pred padci ali nenadnimi premiki pacienta med spanjem ali počitkom.

Poleg zagotavljanja varnosti pa naše zaščitne ograje tudi prispevajo k udobju. So dovolj visoke, da preprečujejo neprijetno držo med spanjem in omogočajo pacientu oporo za roke ali počitek glave. To pomaga ustvariti okolje, ki je prijazno in prijetno za dolgotrajno ležanje ali počivanje.

Dodatki za medicinske pripomočke

VAROVALNA OGRAJA – enostranska

68,10  z DDV
Ni na zalogi

Dodatki za medicinske pripomočke

VAROVALNA OGRAJA ”SCR1700/R”(cena je za kos)

73,20  z DDV

Dodatki za medicinske pripomočke

VAROVALNA OGRAJA ZA BOLNIŠKO POSTELJO

82,80  z DDV

Pri izbiri zaščitnih ograj za negovalne postelje se osredotočamo na kakovost, funkcionalnost in varnost. Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala izbrati prave ograje, ki ustrezajo vašim potrebam in željam. Skupaj vam bomo zagotovili visoko raven zadovoljstva in zaupanja.Poskrbite za varnost in udobje svojih pacientov ali bližnjih ter izberite naše zaščitne ograje za negovalne postelje. S tem boste ustvarili varno in udobno okolje za nego, počitek in okrevanje. Zaupajte nam in se prepričajte, da bodo vaše negovalne postelje opremljene s kakovostnimi zaščitnimi ograjami.