Prikaz rezultata

Obliži proti utrujenim nogam

Vstopite v svet sprostitve in osvežitve s RelaxSan sproščujočimi obliži za noge. Naša inovativna formula vsebuje naravne izvlečke azijskega vodnega popnjaka in borovnic, ki delujejo blagodejno na vaše noge ter pomagajo zmanjšati otekanje in občutek teže.

Azijski vodni popnjak je znan po svojih pomirjujočih lastnostih, ki lajšajo napetost in utrujenost, medtem ko borovnice vsebujejo antioksidante, ki pomagajo zmanjšati oteklino in izboljšajo prekrvavitev.

Priporočamo, da obliže nanesete ponoči, da omogočite aktivnim sestavinam, da delujejo globoko in intenzivno ter vam zagotovijo osvežujoč in sproščujoč spanec. Zjutraj se boste zbudili s svežimi in poživljenimi nogami, pripravljenimi na nov dan.

Za še boljše rezultate priporočamo kombiniranje RelaxSan sproščujočih obližev z našimi medicinskimi kompresijskimi nogavicami RelaxSan, ki jih nosite čez dan. Skupaj bodo ti izdelki poskrbeli za celovito nego vaših nog, tako da boste lahko uživali v maksimalni udobju in dobrem počutju ves dan.

Odkrijte čarobnost narave s RelaxSan sproščujočimi obliži za noge in dovolite svojim stopalom razvajanje, ki si ga zaslužijo.

KOMPRESIJSKE NOGAVICE IN OBLAČILA

Obliž proti utrujenosti nog

11,50  z DDV