Prikaz vseh 8 rezultatov

OPORNICE ZA HRBTENICO

Opornice za hrbtenico – Stabilnost, podpora in olajšanje pri težavah in poškodbah

Naša ponudba opornic za hrbtenico prinaša zanesljive rešitve za stabilnost, podporo in olajšanje pri težavah, bolečinah ali poškodbah na hrbtenici. Opornice za hrbtenico so namenjene posameznikom, ki se soočajo z različnimi težavami, kot so bolečine v hrbtu, poškodbe vretenc, skolioza ali potrebujejo dodatno podporo pri rehabilitaciji.

Naše opornice za hrbtenico so izdelane iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo trpežnost, udobje in optimalno podporo. So oblikovane ergonomsko, da se prilagajajo naravni krivini hrbtenice ter nudijo stabilnost, kompresijo in razbremenitev občutljivih področij. Opornice imajo prilagodljive trakove ali zaponke, ki omogočajo prilagajanje stopnje kompresije in tesnosti glede na individualne potrebe.

Ni na zalogi

Opornice za hrbtenico

Opornica za hrbtenico

34,50  z DDV

Opornice za hrbtenico

Opornica za zgornji del hrbta

38,10  z DDV

Opornice za hrbtenico

Opornica za zgornji del hrbta

23,30  z DDV
26,90 29,90  z DDV

Opornice za hrbtenico

Termalna opornica za hrbtenico

108,60  z DDV

Z redno uporabo naših opornic za hrbtenico boste lahko uživali v večji stabilnosti, podpori in olajšanju težav. Opornice pomagajo zmanjšati bolečine, omejiti nepotrebno gibanje, pravilno poravnati hrbtenico ter olajšati proces rehabilitacije. Prav tako lahko pomagajo pri preprečevanju nadaljnjih poškodb in izboljšanju drže ter funkcionalnosti hrbtenice.Naše opornice za hrbtenico so prilagodljive in enostavne za uporabo. Lahko jih nosite med vsakodnevnimi dejavnostmi, med vadbo ali pa med počitkom in rehabilitacijo. So udobne, dihajoče in se prilegajo pod oblačili, kar omogoča nemoteno vključevanje v vsakodnevne aktivnosti. Pri izbiri opornice za hrbtenico se osredotočamo na kakovost, udobje in funkcionalnost. Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala izbrati pravo opornico, ki bo ustrezala vašim potrebam in zagotavljala optimalno podporo ter olajšanje težav.Poskrbite za stabilnost, podporo in olajšanje težav na hrbtenici ter si zagotovite našo opornico za hrbtenico. Zanesljiva podpora vam bo pomagala ohranjati aktivnost, zmanjšati bolečine ter izboljšati držo in kakovost življenja. Zaupajte nam in poskrbite za dobro počutje vaše hrbtenice.