Prikazovanje 1–24 od 45 rezultatov

OPORNICE ZA SPODNJE OKONČINE

Dobrodošli v naši spletni trgovini, kjer vam ponujamo kakovostne opornice za spodnje okončine, ki nudijo podporo, stabilnost in olajšanje pri različnih težavah in poškodbah nog. Naša kolekcija opornic je zasnovana tako, da vam pomaga obvladovati bolečino, izboljšati gibljivost ter omogoča aktivno in udobno življenje.

Opornice za spodnje okončine so idealne za tiste, ki se soočate z različnimi težavami, kot so poškodbe sklepov, zvin, artritis, burzitis, plantarni fasciitis, tendonitis in druge podobne težave. Naše opornice so izdelane iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje, prožnost ter prilagodljivost, hkrati pa nudijo potrebno podporo in kompresijo.

49,20  z DDV
38,33  z DDV

Opornice za gleženj

GLEŽNJIK “ANATOMIC”

12,20  z DDV

Opornice za gleženj

GLEŽNJIK ”GLORIASAN”

14,35  z DDV

Opornice za gleženj

GLEŽNJIK ”TERM”

18,50  z DDV

Hodilni čevelj - škorenj

HODILNI ŠKORENJ – FIKSEN – 3 JEŽKI

85,20  z DDV

Opornice za koleno

KOLENČNIK

16,90  z DDV

Opornice za koleno

KOLENČNIK “ANATOMIC”

12,99  z DDV

Opornice za koleno

KOLENČNIK ”TERM”

18,20  z DDV

Opornice za zgornje okončine

MOŠKE KILNE HLAČKE ”HERNIA FREE”

46,50 

Opornice za spodnje okončine

OPORA ZA STEGNO “Therm”

17,80  z DDV

Opornice za koleno – pogačico

Opornica za koleno za stabilizacijo pogačice

24,50  z DDV

Ponujamo različne vrste opornic za spodnje okončine, prilagojenih glede na specifične potrebe. Naša kolekcija vključuje opornice za stopalo,gleženj, koleno, golenico, stegno in stopalo, kot tudi dimeljske opornice, opornice za kolke... Te opornice so oblikovane tako, da nudijo ciljno usmerjeno podporo in stabilnost na prizadetem območju, kar omogoča zmanjšanje obremenitve, absorbiranje udarcev in razbremenitev prizadetega dela. Naša ekipa strokovnjakov vam je na voljo za svetovanje pri izbiri prave opornice za spodnje okončine. Z veseljem vam bomo pomagali izbrati pravi model, velikost in vrsto opornice, ki najbolje ustreza vašim potrebam in specifični težavi.Naročite svojo opornico za spodnje okončine danes in si zagotovite podporo, stabilnost ter olajšanje pri težavah in poškodbah nog. Naše opornice vam bodo pomagale vrniti se k aktivnemu življenju ter izboljšati vaše dobro počutje. Hvala, ker ste izbrali našo spletno trgovino, kjer skrbimo za vaše potrebe pri skrbi za zdravje in gibljivost spodnjih okončin.