Prikaz vseh 6 rezultatov

DIMELJSKE OPORNICE

Dobrodošli v naši spletni trgovini, kjer vam ponujamo kakovostne dimeljske opornice, namenjene podpori in stabilizaciji dimeljskega območja. Naša kolekcija dimeljskih opornic je zasnovana tako, da vam pomaga obvladovati bolečino, preprečevati poškodbe ter vam omogoča udobno in aktivno življenje.

Dimeljske opornice so idealne za tiste, ki se soočate z dimeljskimi težavami, kot so dimeljska kilo, prenapetost ali šibkost dimeljskih mišic ter poškodbe dimeljskega področja. Naše opornice so izdelane iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje, zračnost in prilagodljivost, hkrati pa nudijo potrebno podporo in kompresijo na dimeljskem območju.

Ponujamo različne vrste dimeljskih opornic, prilagojenih glede na specifične potrebe. Naša kolekcija vključuje dimeljske opornice s trakovi, ki nudijo ciljno usmerjeno podporo in stabilizacijo dimeljskega območja. Opornice so zasnovane tako, da pravilno porazdelijo pritisk, zmanjšajo obremenitev dimeljskega področja in omogočajo pravilno držo ter gibanje.

49,20  z DDV
38,33  z DDV

Opornice za zgornje okončine

MOŠKE KILNE HLAČKE ”HERNIA FREE”

46,50 
47,90  z DDV

Dimeljske opornice

ŽENSKE KILNE HLAČKE

53,50  z DDV

Naša ekipa strokovnjakov vam je na voljo za svetovanje pri izbiri prave dimeljske opornice. Z veseljem vam bomo pomagali izbrati pravi model, velikost in vrsto opornice, ki najbolje ustreza vašim potrebam in specifični težavi.Naročite svojo dimeljsko opornico danes in si zagotovite podporo, stabilizacijo ter olajšanje pri dimeljskih težavah. Naše opornice vam bodo pomagale ohranjati udobje, mobilnost ter izboljšati vaše dobro počutje. Hvala, ker ste izbrali našo spletno trgovino, kjer skrbimo za vaše potrebe pri skrbi za zdravje in stabilnost dimeljskega območja.