Prikaz vseh 5 rezultatov

STENSKI ROČAJI

Dobrodošli v naši spletni trgovini, kjer vam ponujamo kakovostne in zanesljive stenske sanitarne ročaje za dodatno varnost in oporo v vaši kopalnici. Naša kolekcija stenskih sanitarne ročajev je zasnovana tako, da vam zagotavlja večjo stabilnost in samostojnost pri premikanju ter olajšuje vaše vsakodnevne aktivnosti.

Stenski sanitarne ročaji so idealni pripomočki za tiste, ki potrebujejo dodatno oporo in varnost v kopalnici. Izdelani so iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno uporabo ter so odporni proti vlagi. Naši ročaji so trdno pritrjeni na steno s pomočjo visoko kakovostnih montažnih sistemov, kar zagotavlja njihovo stabilnost in zanesljivost.

Prav tako nudimo tudi vakuumske ročaje, ki za pritrditev na potrebujejo vijačenja.

Nudimo vam različne vrste stenskih sanitarne ročajev, prilagojenih vašim potrebam. Imamo ročaje različnih dolžin, ki omogočajo prilagajanje vašim individualnim zahtevam. Poleg tega so naši ročaji oblikovani ergonomsko, da zagotavljajo udoben oprijem in zmanjšujejo tveganje za zdrs med uporabo.

Naši stenski sanitarne ročaji so primerni za namestitev v kopalnicah, tuš kabinah, straniščih in drugih prostorih, kjer je potrebna dodatna opora. Zagotavljajo vam večjo samostojnost pri gibanju, zmanjšujejo tveganje za padce ter vam omogočajo večjo neodvisnost in samozavest.

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

DVIŽNI STENSKI ROČAJ

39,80  z DDV

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

JEKLENI STENSKI ROČAJI

12,90 16,50  z DDV

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

STENSKI ROČAJ vakum ”RS975”

49,15 49,95  z DDV

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

STENSKI ROČAJ vakum 40,6cm

41,19  z DDV

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

STENSKI ROČAJI

14,30 15,90  z DDV

Pri nakupu stenskih sanitarne ročajev smo vam na voljo za dodatne informacije in svetovanje. Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala izbrati pravi ročaj glede na vaše potrebe, prostor in želje.Naročite svoj stenski sanitarne ročaje danes in zagotovite si dodatno varnost in oporo v kopalnici. Povečajte svojo samostojnost in udobje ter poskrbite za večjo varnost v svojem domu. Hvala, ker ste izbrali našo spletno trgovino, kjer skrbimo za vaše potrebe pri opremi kopalnice.