Prikazovanje 1–24 od 56 rezultatov

OPORNICE ZA ZGORNJE OKONČINE

Opornice za zgornje okončine – Podpora in stabilnost pri težavah in poškodbah

Naša ponudba opornic za zgornje okončine prinaša zanesljive rešitve za podporo, stabilnost in olajšanje pri težavah ter poškodbah na rokah, zapestjih in komolcih, rami, hrbtu, vratu… Opornice za zgornje okončine so namenjene posameznikom, ki se soočajo z različnimi težavami, bolečinami ali potrebujejo dodatno podporo pri rehabilitaciji.

Naše opornice za zgornje okončine so izdelane iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo trpežnost, udobje in optimalno podporo. So oblikovane ergonomsko, da se popolnoma prilegajo rokam, zapestjem in komolcem ter nudijo stabilnost, kompresijo in razbremenitev občutljivih področij. Opornice imajo prilagodljive trakove ali zaponke, ki omogočajo prilagajanje stopnje kompresije in tesnosti glede na individualne potrebe.

Z redno uporabo naših opornic za zgornje okončine boste lahko uživali v večji stabilnosti, podpori in olajšanju težav. Opornice pomagajo zmanjšati bolečine, omejiti nepotrebno gibanje, zmanjšati vnetje ter olajšati proces rehabilitacije. Prav tako lahko pomagajo pri preprečevanju nadaljnjih poškodb in izboljšanju funkcionalnosti zgornjih okončin.

Naše opornice za zgornje okončine so prilagodljive in enostavne za uporabo. Lahko jih nosite med dejavnostmi, ki obremenjujejo roke, ali pa jih uporabljate med počitkom in rehabilitacijo. So udobne, dihajoče in se prilegajo pod oblačili, kar omogoča nemoteno vključevanje v vsakodnevne aktivnosti.

49,20  z DDV
38,33  z DDV
Ni na zalogi
9,20  z DDV

Opornice za zgornje okončine

KOMOLČNIK “ANATOMIC”

10,50  z DDV

Opornice za zgornje okončine

KOMOLČNIK ”TERM”

17,30  z DDV
29,10  z DDV
54,90  z DDV

Opornice za ledveni del

Kompresijski pas-22cm za ledveni del

24,50  z DDV

Opornice za ledveni del

Kompresijski pas-30cm za ledveni del

29,30  z DDV

Opornice za vrat

MEHKA VRATNA OPORNICA

7,40  z DDV

Opornice za prsni koš

Moška opornica za prsni koš

42,50  z DDV

Opornice za zgornje okončine

MOŠKE KILNE HLAČKE ”HERNIA FREE”

46,50 
Ni na zalogi

Opornice za hrbtenico

Opornica za hrbtenico

34,50  z DDV

Opornice za ledveni del

Opornica za ledveni del hrbta

49,90  z DDV
19,90  z DDV
33,10  z DDV
35,60  z DDV

Opornice za zapestje

Opornica za zapestje

21,40  z DDV

Opornice za zapestje

Opornica za zapestje

20,50  z DDV
35,90  z DDV

Pri izbiri opornice za zgornje okončine se osredotočamo na kakovost, udobje in funkcionalnost. Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala izbrati pravo opornico, ki bo ustrezala vašim potrebam in zagotavljala optimalno podporo ter olajšanje težav.Poskrbite za stabilnost, podporo in olajšanje težav na zgornjih okončinah ter si zagotovite našo opornico za zgornje okončine. Zanesljiva podpora vam bo pomagala ohranjati aktivnost, zmanjšati bolečine ter izboljšati funkcionalnost in kakovost življenja. Zaupajte nam in poskrbite za dobro počutje vaših zgornjih okončin.