Prikazovanje 1–24 od 26 rezultatov

Medicinski pripomočki za vaše udobje in nego

Naša ponudba medicinskih pripomočkov vključuje širok izbor izdelkov, ki so zasnovani z namenom, da vam nudijo udobje, podporo in olajšanje pri različnih zdravstvenih stanjih. Med našimi vrhunskimi izdelki najdete:

  1. Blazine za podlaganje: Te blazine so oblikovane posebej za zagotavljanje pravilne podpore in razbremenitev pritiska na različnih delih telesa. So idealne za uporabo pri dolgotrajnem ležanju ali sedenju, saj pomagajo preprečevati nastanek preležanin. Naše blazine za podlaganje so narejene iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje in zračnost.
  2. Ortopedske blazine za sedenje: Te blazine so namenjene tistim, ki imajo težave s hrbtom ali sedalnim predelom. Z ergonomsko obliko in posebnim oblazinjenjem omogočajo pravilno porazdelitev teže ter razbremenitev pritiska na hrbtenico. S tem pomagajo zmanjševati bolečine in nelagodje pri sedenju ter izboljšujejo držo.
  3. Ledvena anatomska blazina: Če imate težave z ledvenim predelom, je ledvena anatomska blazina idealna izbira. Ta blazina je oblikovana posebej za zagotavljanje podpore in pravilne porazdelitve pritiska na ledvenem delu hrbtenice. S tem lahko zmanjšuje bolečine in napetost v ledvenem predelu ter izboljšuje udobje med sedenjem ali ležanjem.
  4. Blazina za invalidske vozičke: Naša ponudba vključuje tudi posebne blazine, ki so namenjene uporabi v invalidskih vozičkih. Te blazine so oblikovane tako, da zagotavljajo udobje, podporo in razbremenitev pritiska za osebe, ki so odvisne od invalidskega vozička. Pravilna podpora in oblazinjenje pomagata zmanjševati tveganje za nastanek preležanin ter izboljšujejo udobje med vožnjo.
  5. Antidekubitusne blazine: Te blazine so posebej zasnovane za preprečevanje nastanka preležanin pri dolgotrajnem ležanju ali sedenju. Izdelane so iz posebnih materialov, ki omogočajo dobro prezračevanje, zmanjšujejo trenje in razbremenjujejo pritisk na tiste dele telesa, kjer je tveganje za preležanine največje. Antidekubitusne blazine so ključnega pomena pri skrbi za nego kože in preprečevanju zapletov.

Blazine proti preleženinam

Antidekubitusna okrogla blazina

11,20 25,30  z DDV
46,90  z DDV

Blazine proti preleženinam

BLAZINA IZ SPOMINSKE PENE ZA TRTICO

38,50  z DDV

Blazine za podlaganje

Blazina za invalidski voziček

32,90  z DDV

Blazine proti preleženinam

BLAZINA ZA PODLAGANJE IZ SPOMINSKE PENE

39,90  z DDV
46,93  z DDV
41,65  z DDV

Blazine za podlaganje

Klinasta blazina “KA-14-10”

47,80  z DDV

Blazine za podlaganje

Klinasta blazina “KA-14-15”

58,90  z DDV

Blazine za podlaganje

Ledvena anatomska blazina

29,90  z DDV
32,90  z DDV

Blazine za podlaganje

Ledvena blazina

14,45  z DDV

Blazine za podlaganje

Mednožna blazina “KA17-20”

45,41  z DDV
26,99  z DDV

Blazine za podlaganje

Trikotna blazina “KA-13”

42,30  z DDV

Naša ekipa strokovnjakov vam stoji ob strani pri izbiri pravih medicinskih pripomočkov glede na vaše potrebe. Skrbimo za vaše udobje, podporo in dobro počutje ter vam ponujamo izdelke najvišje kakovosti, ki vam bodo pomagali ohranjati zdravje in kakovost življenja.