Prikazovanje 1–24 od 55 rezultatov

Dobrodošli v naši specializirani spletni trgovini za sanitarno invalidske pripomočke, kjer vam ponujamo širok izbor izdelkov, namenjenih izboljšanju kakovosti življenja in olajšanju vsakodnevnih opravil osebam s posebnimi potrebami.

Naša ponudba vključuje vrsto sanitarnih invalidskih pripomočkov, ki so prilagojeni različnim situacijam in potrebam. Ne glede na to, ali gre za osebno higieno, premikanje ali nego, vam zagotavljamo visokokakovostne izdelke, ki so varni, udobni in funkcionalni.

Ena izmed naših najbolj priljubljenih kategorij izdelkov je toaletni stol. Na voljo imamo široko paleto toaletnih stolov, ki so ergonomsko oblikovani, nudijo udobno sedenje in zagotavljajo stabilnost. Naši toaletni stoli so opremljeni s funkcijami, kot so nastavljive višine, oblazinjeni sedeži in naslonjala za roke ter enostavno čiščenje.

Poleg toaletnih stolov ponujamo tudi stole za tuširanje, ki so idealni za varno in udobno tuširanje oseb s posebnimi potrebami. Naši stoli za tuširanje so izdelani iz trpežnih materialov, imajo nedrseče površine in so opremljeni s prilagodljivimi nastavitvami za optimalno udobje med uporabo.

Za tiste, ki imajo raje kopanje, imamo na voljo tudi stole za kad. Naši stoli za kad so stabilni, enostavni za namestitev ter zagotavljajo varno in udobno izkušnjo med kopanjem.

Zavedamo se, da je varnost in stabilnost izjemno pomembna pri uporabi sanitarnih invalidskih pripomočkov. Zato vam ponujamo tudi stenske ročaje, ki omogočajo dodatno oporo in stabilnost pri premikanju v kopalnici ali stranišču. Naši stenski ročaji so trpežni, enostavni za namestitev ter prilagojeni za dolgotrajno uporabo.

Poleg tega vam ponujamo tudi druge pripomočke, kot so wc povišice, ki olajšajo uporabo stranišča, nedrseče stopnice za lažji dostop do višjih mest, prenosne stole za lažje premikanje ter mobilne umivalnike za umivanje, ki omogočajo udobno in praktično higieno na različnih lokacijah.

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

JEKLENI STENSKI ROČAJI

12,90 16,50  z DDV

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

STENSKI ROČAJI

14,30 15,90  z DDV

Naša ekipa strokovnjakov je vedno pripravljena odgovoriti na vaša vprašanja in vam svetovati pri izbiri najprimernejših sanitarnih invalidskih pripomočkov za vaše potrebe. Z veseljem vam bomo pomagali pri enostavnem in zanesljivem nakupu ter hitri dostavi izdelkov do vašega doma.Hvala, ker ste izbrali našo spletno trgovino s sanitarno invalidskimi pripomočki. Zaupajte nam in pomagali vam bomo izboljšati kakovost življenja.