Prikaz vseh 2 rezultatov

MERILNIKI KRVNEGA TLAKA

Dobrodošli v naši spletni trgovini, kjer vam predstavljamo vrhunski avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka! S ponosom vam predstavljamo sodobno medicinsko napravo, ki vam omogoča natančno in zanesljivo merjenje krvnega tlaka kar v udobju vašega doma.

Naš avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka je enostaven za uporabo, zato je primeren za vsakogar, ne glede na starost ali predhodne izkušnje z uporabo medicinskih pripomočkov. Z njim boste lahko redno spremljali svoj krvni tlak, kar je ključnega pomena za odkrivanje morebitnih nepravilnosti in vzdrževanje zdravega srčno-žilnega sistema.

Glavne značilnosti našega nadlaktnega merilnika krvnega tlaka vključujejo:

  1. Natančnost merjenja: Naprava je opremljena z napredno tehnologijo, ki zagotavlja natančne in zanesljive rezultate merjenja krvnega tlaka.
  2. Velik in pregleden zaslon: Jasen prikaz meritev omogoča enostavno branje izmerjenih vrednosti.
  3. Prepoznavanje nepravilnih srčnih utripov: Merilnik zazna morebitne nepravilnosti srčnega utripa in vas opozori na morebitne težave.
  4. Shranjevanje podatkov: Naprava samodejno shranjuje merjene vrednosti, kar vam omogoča spremljanje trendov in napredka na področju vašega krvnega tlaka.
  5. Prilagodljiva manšeta: Manšeta je udobna in se prilagodi različnim velikostim nadlakti, kar omogoča prijetno in nemoteno uporabo.
Ni na zalogi
21,50  z DDV

Pri nakupu avtomatskega nadlaktnega merilnika krvnega tlaka lahko računate na našo strokovno podporo in svetovanje. Naša ekipa je vedno pripravljena odgovoriti na vaša vprašanja ter vam pomagati izbrati najboljšo možnost glede na vaše potrebe.Z uporabo našega avtomatskega nadlaktnega merilnika krvnega tlaka boste lahko bolj osveščeni o svojem zdravju in bolj aktivno sodelovali pri skrbi za vaše srce. Pridružite se nam in korakajte proti bolj zdravemu in uravnoteženemu življenjskemu slogu!