Prikaz vseh 8 rezultatov

OPORNICE ZA ZAPESTJE

V naši ponudbi najdete širok izbor vrhunskih opornic za zapestje, ki vam nudijo popolno podporo in stabilnost. Če se soočate z bolečinami ali poškodbami zapestja, so naše opornice odlična rešitev za vas. Nudimo vam izdelke vrhunske kakovosti, ki so zasnovani z mislijo na udobje in funkcionalnost.

Opornica za zapestje je idealna rešitev za tiste, ki želijo ohranjati stabilnost in zmanjšati bolečino med vsakodnevnimi aktivnostmi. Ne glede na to, ali se ukvarjate z intenzivnimi športnimi dejavnostmi ali pa preprosto iščete podporo pri opravljanju vsakodnevnih nalog, opornica za zapestje je ključna zaščitna oprema.

Opornice za zapestje

Opornica za zapestje

21,40  z DDV

Opornice za zapestje

Opornica za zapestje

20,50  z DDV
35,90  z DDV

Opornice za zapestje

Trak za zapestje

15,10  z DDV

Opornice za zapestje

ZAPESTNIK “ANATOMIC”

18,90  z DDV

Opornice za zapestje so posebej oblikovane za različne potrebe. Na voljo je namenska opornica za zapestje za športnike, ki nudijo dodatno zaščito med treningi in tekmovanji. Naše opornice so prilagodljive, udobne za nošenje in omogočajo naravno gibanje zapestja, obenem pa zagotavljajo potrebno podporo in stabilnost.Poleg opornic za zapestje vam nudimo tudi longete za zapestje, ki so odlična izbira za tiste, ki potrebujejo dodatno podporo in stabilnost med rehabilitacijo ali okrevanjem po poškodbah. Longete so zasnovane z mislijo na anatomijo zapestja in zagotavljajo optimalno oporo ter pravilno porazdelitev obremenitve. V naši spletni trgovini torej najdete opornice za zapestje in longete za zapestje vrhunskih blagovnih znamk, ki so znane po kakovosti in inovativnosti. Verjamemo, da si zaslužite le najboljše izdelke za vaše zdravje in dobro počutje, zato si zapomnite (opornica zapestje). Ne čakajte več! Preglejte našo ponudbo opornic za zapestje in longet ter izberite tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Poskrbite za svoje zapestje in si zagotovite udobje ter zaščito, ki jo potrebujete. Vaše zdravje je naša prioriteta!