Prikaz vseh 12 rezultatov

WC POVIŠICE

Dobrodošli v naši spletni trgovini, kjer vam ponujamo kakovostne in funkcionalne wc povišice za izboljšanje udobja in samostojnosti pri uporabi stranišča. Naša kolekcija wc povišic je zasnovana tako, da vam olajša dostop in uporabo stranišča ter vam omogoča večjo neodvisnost.

Wc povišice so idealne za tiste, ki imajo težave pri upogibanju, počepanju ali vstajanju s stranišča. Izdelane so iz trpežnih materialov, ki so odporni proti vlagi in enostavni za čiščenje. Naše wc povišice so ergonomsko oblikovane, nudijo udobno sedenje ter so prilagojene za različne velikosti in oblike stranišč.

Na voljo imamo različne vrste wc povišic, prilagojenih vašim potrebam. Naša kolekcija vključuje povišice s pritrjevanjem na straniščno školjko, kar zagotavlja stabilnost in varno uporabo. Nekatere wc povišice imajo tudi ročaje za dodatno oporo in olajšanje pri vstajanju.

Poleg tega so naše wc povišice enostavne za namestitev in odstranjevanje ter se prilagajajo različnim višinam. Nudijo večje udobje pri sedenju na stranišču ter olajšajo premikanje in uporabo. Zagotavljamo vam, da so naše wc povišice varne, zanesljive in enostavne za uporabo.

Ni na zalogi

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

MEHEK POKROV ZA ŠKOLJKO

58,84  z DDV

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

MEHKA WC POVIŠICA IZ PENE

93,82  z DDV

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

MEHKA WC POVIŠICA IZ PENE

39,90  z DDV

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

POKROV ZA WC POVIŠICO

14,36  z DDV
Ni na zalogi

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

WC POVIŠICA BREZ POKROVA 10cm

30,25  z DDV
36,60 39,90  z DDV
67,60  z DDV
36,60 39,90  z DDV
Ni na zalogi

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

WC POVIŠICA z ročaji 13 cm

68,27  z DDV

Pri nakupu wc povišice smo vam na voljo za dodatne informacije in svetovanje. Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala izbrati pravo wc povišico, ki ustreza vašim potrebam, prostoru in preferencam.Naročite svojo wc povišico danes in poskrbite za udobno, varno in samostojno uporabo stranišča. Zagotovite si večjo neodvisnost ter olajšajte svoje vsakodnevne potrebe. Hvala, ker ste izbrali našo spletno trgovino, kjer skrbimo za vaše potrebe pri opremi kopalnice.