Prikaz vseh 12 rezultatov

ORTOPEDSKI PRIPOMOČKI

Dobrodošli v naši spletni trgovini za ortopedske pripomočke!

Pri nas vam ponujamo širok izbor vrhunskih ortopedskih pripomočkov, med katerimi so tudi ortopedski natikači in ortopedski vložki. Skrb za zdravje in dobro počutje naših strank je naša najvišja prednost, zato vam zagotavljamo izdelke najvišje kakovosti, ki so oblikovani tako, da vam prinašajo udobje, podporo in olajšanje.

Naši ortopedski natikači so zasnovani z namenom, da združujejo stil in funkcionalnost. Ne samo, da so privlačni na pogled, ampak imajo tudi posebno oblikovane podplate, ki zagotavljajo stabilnost in pravilno porazdelitev teže pri vsakem koraku. Izdelani so iz kakovostnih materialov, ki so mehki, zračni in udobni za nošenje ves dan. Pri nas boste našli različne modele ortopedskih natikačev, ki se prilagajajo vašemu okusu in potrebam.

Poleg ortopedskih natikačev vam ponujamo tudi širok izbor ortopedskih vložkov. Ti vložki so narejeni po meri, da nudijo optimalno podporo in razbremenitev stopal. Ne glede na to, ali imate težave z ravnim stopalom, petnim trnom ali bolečinami v peti, boste pri nas našli prave ortopedske vložke, ki bodo pomagali zmanjšati nelagodje in izboljšati vaše splošno počutje.

Ni na zalogi
77,98  z DDV
Ni na zalogi
73,95  z DDV
Ni na zalogi

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

Mehka petna povišica 5mm

15,98  z DDV
Akcija!
Original price was: 69,95 €.Current price is: 64,90 €. z DDV
Akcija!
Akcija!
Original price was: 69,95 €.Current price is: 64,90 €. z DDV
Ni na zalogi
16,98  z DDV

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

Trda petna povišica 10mm

17,00  z DDV

Naša ekipa strokovnjakov vam stoji ob strani in vam pomaga pri izbiri pravih ortopedskih pripomočkov glede na vaše potrebe. Svetujemo vam tudi glede pravilne uporabe in vzdrževanja izdelkov, da boste lahko dolgo uživali v njihovih koristih.Zaupajte nam svoje potrebe glede ortopedskih natikačev, ortopedskih vložkov in drugih pripomočkov ter nam dovolite, da vam pomagamo izboljšati kakovost vašega življenja. Vaše udobje in zadovoljstvo sta naša prednostna naloga, zato bomo naredili vse, kar je v naši moči, da vam zagotovimo izdelke vrhunske kakovosti in izkušnjo nakupovanja, ki presega vaša pričakovanja.Oglejte si našo spletno trgovino zdaj in si zagotovite svoj par ortopedskih natikačev ali ortopedskih vložkov. Vaša stopala si zaslužijo le najboljše!