Prikazovanje 1–24 od 269 rezultatov

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

V naši široki ponudbi medicinskih pripomočkov vam predstavljamo izdelke, ki bodo vaše življenje naredili bolj udobno in lažje. Medicinski pripomočki v naši ponudbi so bergle, hodulje in stojke, dodatki, električni vozički in skuterji, električno sobno dvigalo, invalidski vozički, kolesa za rehabilitacijo, negovalne in bolniške postelje, ortopedski pripomočki, pripomočki za premeščanje -MP, in razne naprave.
Preberite več…

Blazine proti preleženinam

Antidekubitusna okrogla blazina

11,20 25,30  z DDV

Blazine proti preleženinam

ANTIDEKUBITUSNI KOMOLČNIK ”CA-205”

22,94  z DDV
Ni na zalogi

Medicinski pripomočki

Invalidski vozički so zasnovani za mobilnost in neodvisnost tistih, ki se soočajo z omejitvami gibanja. Na voljo so različni modeli in prilagoditve, da ustrezajo vašim potrebam.

Bergle so osnovni pripomoček za podporo pri hoji in rehabilitaciji. Zagotavljajo stabilnost in varnost ter pomagajo pri ohranjanju ravnotežja.

Za tiste, ki potrebujejo dodatno dvigalo v domačem okolju, pa nudimo sobna dvigala, ki olajšajo premikanje med različnimi nadstropji ali prostori.

Negovalne bolniške postelje so ključne za oskrbo bolnikov, saj omogočajo prilagajanje položaja po potrebi. So udobne in varne ter pomagajo pri preprečevanju preležanin.

Pripomočki za premeščanje so nepogrešljivi pri varnem premikanju bolnikov.
Naša ponudba:

  • vključuje drsalne plošče,
  • trakove za dvigovanje in druge rešitve, ki olajšajo oskrbo.

Kakovostni medicinski pripomočki iz naše ponudbe lahko izboljšate kakovost življenja in nudite potrebno nego svojim bližnjim.
Zaupajte nam pri izbiri pravih pripomočkov za vaše potrebe, saj smo tu, da vam pomagamo pri skrbi za vaše zdravje in udobje. Vaše dobro počutje je naša prednostna naloga.

Podpora Uporabnikom

Prijavite se na
e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite oveščeni o novostih, akcijah in ostalih uporabnih vsebinah.