Prikaz vseh 3 rezultatov

POSTELJNE MIZICE

Posteljna mizica – Praktičnost in udobje za negovalne bolniške postelje

Naša ponudba posteljnih mizic vam prinaša praktične in funkcionalne rešitve za negovalne bolniške postelje. Ne glede na to, ali iščete mizico na kolesih ali mizico brez koles, vam zagotavljamo izdelke, ki vam bodo olajšali vsakodnevne aktivnosti in ustvarili udobno okolje za nego.

Posteljna mizica na kolesih:
Posteljna mizica na kolesih je zasnovana za mobilnost in enostavno premikanje po prostoru. S svojimi vzdržljivimi kolesi lahko mizico enostavno prestavite na želeno mesto, kar vam omogoča priročno dostopnost do potrebnih predmetov ali pripomočkov. Ta mizica je opremljena z vrsto funkcij, kot so nastavljiva višina, nagibna plošča in predal za shranjevanje, kar omogoča prilagodljivost in udobje pri negi in počitku.

Posteljna mizica brez koles:
Posteljna mizica brez koles je stabilna in se postavi neposredno ob negovalno bolniško posteljo. Ta mizica je oblikovana za zagotavljanje podpore in udobja med uporabo. Nudi vam prostorno površino za postavitev knjig, revij, mobilnih naprav ali pripomočkov za nego. Z integriranimi nastavljivimi mehanizmi vam omogoča prilagajanje višine in nagiba plošče, kar vam olajša dostop do želenih predmetov.

Naše posteljne mizice so izdelane iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo trpežnost, stabilnost in enostavno čiščenje. Imajo funkcionalen in estetsko privlačen dizajn, ki se lepo poda k negovalni bolniški postelji in notranjosti prostora.

Ni na zalogi

Dodatki za medicinske pripomočke

POSTELJNA MIZICA ”RS988N”

45,97  z DDV

Dodatki za medicinske pripomočke

POSTELJNA MIZICA na kolesi

139,00  z DDV

Dodatki za medicinske pripomočke

POSTELJNA MIZICA na kolesi

125,60  z DDV

Pri izbiri posteljne mizice se osredotočamo na vaše potrebe in udobje. Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala izbrati pravo mizico, ki bo ustrezala vašim zahtevam in prinašala praktičnost v vašo negovalno rutino.Poskrbite za praktičnost in udobje pri negi in počitku ter si zagotovite posteljno mizico, ki bo olajšala vaše vsakodnevne aktivnosti. Z našimi vrhunskimi izdelki boste ustvarili priročen prostor, kjer boste imeli vse potrebno na dosegu roke.