Prikazovanje 1–24 od 33 rezultatov

INVALIDSKI VOZIČKI

Invalidski voziček je mobilni pripomoček, namenjen ljudem s fizičnimi oviranostmi pri premikanju. Gre za poseben voziček, ki ima posebne funkcije, kot so nastavljivi sedeži in naslonjala ter posebni kolesi, ki omogočajo premagovanje ovir. Invalidski vozički so pomemben del skrbi za invalide, saj jim omogočajo svobodo gibanja in samostojnosti. V Sloveniji invalidski vozički spadajo med invalidkse pripomočke, ki jih financira Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije. Invalidski voziček je lahko ročni ali električni, odvisno od potreb uporabnika in njihove stopnje oviranosti.

Invalidski vozički so izdelani iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo vzdržljivost in zanesljivost. Poleg tega so ergonomsko oblikovani, da zagotavljajo optimalno udobje med uporabo. Ne glede na to, ali potrebujete voziček za notranjo uporabo, za daljše sprehode ali za bolj aktivne dejavnosti, imamo pravi invalidski voziček za vas.

Invalidski vozički

INVALIDSKI VOZIČEK – cp100

249,24  z DDV

Invalidski vozički

INVALIDSKI VOZIČEK – cp110

269,90  z DDV

Invalidski vozički

INVALIDSKI VOZIČEK “PLUS”

361,00  z DDV
369,90 389,90  z DDV
Akcija!

Invalidski vozički

INVALIDSKI VOZIČEK-BASIC 41CM

Original price was: 139,50 €.Current price is: 118,90 €. z DDV
Akcija!

Invalidski vozički

INVALIDSKI VOZIČEK-BASIC 46CM

Original price was: 140,50 €.Current price is: 119,90 €. z DDV

KDO JE UPRAVIČEN DO PRIPOMOČKA NA NAROČILNICO ZZZZ? IZPOSOJA - Začasna funkcijska prizadetost hoje ali če je medicinski pripomoček zaradi zdravstvenega stanja in posledične nezmožnosti hoje zavarovani osebi potreben krajši čas, kot je trajnostna doba medicinskega pripomočka. V TRAJNO LAST - Amputacija obeh spodnjih udov nad kolenom ali amputacija obeh spodnjih udov pod kolenom in je aplikacija protez kontraindicirana. Amputacija enega spodnjega uda, ko zaradi napredovanja bolezni na drugi nogi ni mogoče napraviti proteze in omogočiti hoje. Popolnoma ohromela spodnja uda. Motorične motnje, ki onemogočajo hojo. Amputacija enega zgornjega in spodnjega uda. Težki deformativni in vnetni procesi na velikih sklepih spodnjih udov ali težke posledice politravm na teh sklepih s kontrakturami. Popolno hrom zgornji in spodnji ud na isti strani, hoja pa ni možna zaradi drugih bolezni ali drugih medicinskih razlogov. Eksartikulacija v kolku z zasevki novotvorb v spodnjih udih.