Prikazovanje 1–24 od 197 rezultatov

OSKRBA IN NEGA

Dobrodošli v naši spletni trgovini, kjer smo zavezani zagotavljati izdelke in pripomočke za oskrbo in nego, ki bodo izboljšali kakovost življenja vaših najdražjih. Naša široka ponudba vključuje blazine proti preleženinam, blazine za podlaganje, električne grelne blazine ter pripomočke za premeščanje pacienta. Ne glede na vaše potrebe pri oskrbi in negi, smo tu, da vam pomagamo.
Preberite več…

Blazine proti preleženinam

Antidekubitusna okrogla blazina

11,20 25,30  z DDV

Blazine proti preleženinam

ANTIDEKUBITUSNI KOMOLČNIK ”CA-205”

22,94  z DDV
27,01  z DDV
54,50  z DDV
46,90  z DDV
31,10 37,20  z DDV
50,50  z DDV

Oskrba in nega

Blazine proti preleženinam: Naša zbirka blazin proti preleženinam je zasnovana z namenom preprečevanja in zdravljenja preleženin. Izdelane so iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje in zračnost. Na voljo so v različnih velikostih in oblikah, da ustrezajo različnim potrebam. Naše blazine so narejene za dolgotrajno uporabo in so enostavne za vzdrževanje.

Blazine za podlaganje: Za dodatno udobje in podporo pri počitku in spanju so na voljo naše blazine za podlaganje. Te blazine pomagajo pri pravilni porazdelitvi teže in zmanjšujejo pritisk na določenih točkah telesa. Nudijo boljšo oporo hrbtu, vratu in drugim delom telesa, kar prispeva k boljšemu počutju in spanju.

Električne grelne blazine: Za tiste hladnejše dni in noči imamo električne grelne blazine, ki zagotavljajo prijetno toploto. Naša ponudba vključuje različne velikosti grelnih blazin z različnimi nastavitvami temperature, tako da lahko izberete tisto, ki vam najbolj ustreza. Grelne blazine so varne in enostavne za uporabo.

Pripomočki za premeščanje pacienta: Pri oskrbi pacientov je varnost in udobje ključnega pomena. Naša zbirka pripomočkov za premeščanje pacienta vključuje različne izdelke, kot so drsalne plošče, trakovi za dvigovanje, in druge pripomočke, ki olajšajo premikanje pacienta in zmanjšujejo tveganje za poškodbe.

Naša ekipa je tu, da vam pomaga izbrati prave izdelke in pripomočke glede na vaše individualne potrebe. Zagotavljamo visoko kakovost izdelkov, dostavo na dom in odlično podporo strankam. Skupaj z nami boste lahko poskrbeli za udobje, varnost in dobro počutje vaših bližnjih. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga.

Oglejte si našo ponudbo in nas kontaktirajte, če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete dodatno pomoč. Hvala, ker ste izbrali našo spletno trgovino za oskrbo in nego!

Podpora Uporabnikom

Prijavite se na
e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite oveščeni o novostih, akcijah in ostalih uporabnih vsebinah.