Prikaz vseh 8 rezultatov

Dobrodošli v naši spletni trgovini, kjer vam ponujamo široko izbiro kakovostnih opornic za ledveni del. Če imate težave s hrbtom ali se želite zaščititi pred morebitnimi poškodbami, ste prišli na pravo mesto. Naše opornice za ledveni del so zasnovane tako, da zagotavljajo podporo, stabilnost in udobje, kar vam omogoča aktivno in brezskrbno življenje.

Opornice za ledveni del so idealne za osebe, ki se ukvarjajo s športom, pa tudi za tiste, ki se soočajo z bolečinami ali nelagodjem v spodnjem delu hrbta. Naša ponudba vključuje opornice za ledveni del različnih vrst in funkcionalnosti, da se lahko prilagodite svojim individualnim potrebam.

Ponosno vam predstavljamo naše vrhunske opornice za ledveni del, ki so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trpežnost in dolgo življenjsko dobo. Poleg tega imamo v ponudbi tudi opornice za ledveni del termalne, ki vam omogočajo terapevtsko segrevanje in sprostitev mišic, kar pripomore k hitrejšemu okrevanju.

29,10  z DDV
54,90  z DDV

Opornice za ledveni del

Kompresijski pas-22cm za ledveni del

24,50  z DDV

Opornice za ledveni del

Kompresijski pas-30cm za ledveni del

29,30  z DDV

Opornice za ledveni del

Opornica za ledveni del hrbta

49,90  z DDV

Opornice za ledveni del

Pas za stomo

41,05  z DDV

Opornice za ledveni del

Termalna opornica za ledveni del

105,20  z DDV

Ne glede na to, ali potrebujete opornico za preventivo ali si želite olajšati bolečine v hrbtu, smo tu, da vam pomagamo. Naša strokovna ekipa vam je na voljo za kakršna koli vprašanja ali nasvet glede izbire prave opornice za vas. Verjamemo v osebno storitev in želimo vam zagotoviti najboljšo izkušnjo nakupovanja. Ne odlašajte več! Preverite našo ponudbo opornic za ledveni del in opornice za ledveni del termalne in izberite svojo danes. Skrb za vašo hrbtenico je pomembna, zato si zaslužite le najboljše. Odkrijte prednosti in udobje, ki jih ponujajo naše opornice za ledveni del. Vaš hrbet si zasluži samo najboljšo podporo!