Smo pogodbeni dobavitelj ZZZS, kar pomeni, da izdajamo v trajno last, izposojamo in servisiramo medicinske pripomočke, ki so predpisani na naročilnico ZZZS.

Na meniju levo, lahko preverite izdelek in hkrati preverite tudi vse pogoje, ki morajo biti izpolnjeni za pridobitev na naročilnico ZZZS, ki jo predpiše izbrani zdravnik.

V primeru, da je bila naročilnica vam oz. vašim svojcem že izdana oz. predpisana, se lahko oglasite v naši prodajalni na Vrunčevi 27 v Celju in se dogovorite za osebni prevzem. Če nimate možnosti lastnega prevzema, se lahko odločite tudi za našo dostavo in montažo pripomočkov.

Pripomočke lahko tudi elektronsko rezervirate oz. naročite našo dostavo tako, da izpolnite podatke spodaj  (označeno s številkami *) na obrazcu. Lahko pa nas tudi kontaktirate na telefonski številki 03 828 02 31 ali mobilnem telefonu 041 684 800 in vse potrebno telefonsko uredite oz. naročite. Naročilo izdaje medicinskega pripomočka lahko uredite tudi preko elektronske pošte na naslovu info@venofarmacija.si. 

NADSTANDARD: Na naročilnico vam pripada osnovni izdelek. Proti doplačilu si lahko izposodite ali dobite v trajno last izdelek, ki spada v isto vrsto medicinskih pripomočkov.