Prikaz vseh 6 rezultatov

PRIPOMOČKI ZA PREMEŠČANJE

Dobrodošli v naši spletni trgovini, kjer vam ponujamo kakovostne in inovativne pripomočke za premeščanje invalidov. Naša kolekcija pripomočkov je namenjena olajšanju premikanja oseb s posebnimi potrebami ter zagotavljanju varnosti in udobja tako za osebe, ki jih premikamo, kot tudi za negovalce.

Ena izmed ključnih kategorij naših pripomočkov je pas za premeščanje, ki je zasnovan za varno dvigovanje in prenašanje invalidov. Naši pasovi so narejeni iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo vzdržljivost in zanesljivost med uporabo. Imajo posebne pritrdilne točke in nastavljive trakove, ki omogočajo prilagajanje pasu glede na potrebe in udobje osebe, ki jo premikamo.

Poleg pasov za premeščanje, ponujamo tudi deske za premeščanje, ki olajšajo prenašanje invalidov med različnimi površinami, na primer iz postelje na invalidski voziček ali s stola na stranišče. Naše deske so narejene iz trdnih in gladkih materialov, ki omogočajo enostavno drsenje in zmanjšujejo trenje ter neprijetnosti med premeščanjem. Imajo tudi protizdrsno podlogo, ki zagotavlja varnost in stabilnost med uporabo.

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

DESKA ZA PRESEDANJE LESENA

48,30  z DDV
Ni na zalogi
32,30  z DDV

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

DESKA ZA PRESEDANJE PVC

48,30  z DDV
45,90  z DDV

Pri izbiri pripomočka za premeščanje invalidov smo vam na voljo za dodatne informacije in strokovno svetovanje. Naša ekipa vam bo pomagala izbrati pravi pripomoček, ki ustreza specifičnim potrebam in udobju posameznika.Naročite svoj pripomoček za premeščanje invalidov danes in olajšajte premikanje ter zagotovite večjo varnost in udobje osebam s posebnimi potrebami. Naši pripomočki bodo poskrbeli za lažje in varnejše premikanje ter prispevali k večji samostojnosti in kakovosti življenja. Hvala, ker ste izbrali našo spletno trgovino, kjer skrbimo za vaše potrebe pri oskrbi invalidov.