Prikaz vseh 13 rezultatov

SEDEŽI ZA TUŠ

Dobrodošli v naši spletni trgovini, kjer vam ponujamo udobne in funkcionalne sedeže za tuširanje. Naša kolekcija sedežev za tuš je zasnovana tako, da vam omogoča varno in udobno tuširanje, ne glede na vaše potrebe in omejitve.

Sedeži za tuš so odličen pripomoček za tiste, ki želijo izboljšati svojo izkušnjo tuširanja ter si zagotoviti večje udobje in stabilnost. Naši sedeži so ergonomsko oblikovani, uporabniku prijazni in izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki so odporni na vlago ter enostavni za čiščenje.

Na voljo imamo različne vrste sedežev za tuš, prilagojene različnim potrebam. Naši sedeži imajo trpežno konstrukcijo, ki zagotavlja stabilnost med uporabo. Nekateri imajo naslonjala za hrbet in ročaje, kar omogoča dodatno udobje in oporo med tuširanjem. Nudijo tudi nastavljivo višino, kar vam omogoča prilagoditev sedeža glede na vaše potrebe.

Poleg tega so naši sedeži za tuš enostavni za namestitev in odstranjevanje ter se prilagajajo različnim velikostim in oblikam tuš kabine. Imajo nedrsečo površino, ki zagotavlja večjo varnost med tuširanjem. Naši sedeži so tudi kompaktni in prenosni, kar omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje, če jih želite uporabiti tudi drugje.

60,50  z DDV

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

SEDEŽ ZA TUŠ okrogel

36,90  z DDV

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

SEDEŽ ZA TUŠ VRTLJIV

59,50  z DDV
Ni na zalogi

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

STOL ZA TUŠ 110kg

49,14  z DDV

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

STOL ZA TUŠ BREZ NASLONA 110kg

41,90  z DDV

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

STOL ZA TUŠ okrogel, 100kg

39,90  z DDV
Ni na zalogi

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

STOL ZA TUŠ Z NASLONOM

55,50  z DDV
Ni na zalogi

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

STOL ZA TUŠ z naslonom in ročaji

58,19  z DDV
Ni na zalogi

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

ZLOŽLJIV STENSKI SEDEŽ ZA TUŠ

78,50  z DDV

Pri izbiri sedeža za tuš smo vam na voljo za dodatne informacije in svetovanje. Verjamemo, da je vaše udobje in varnost med tuširanjem ključnega pomena, zato vam bomo pomagali najti pravi sedež, ki bo ustrezal vašim potrebam.Naročite svoj sedež za tuš danes in izboljšajte svojo izkušnjo tuširanja. Zagotovite si udobje, stabilnost in varnost, ki jih potrebujete za sproščujočo in negovalno izkušnjo. Hvala, ker ste izbrali našo spletno trgovino, kjer se osredotočamo na vaše potrebe pri opremi kopalnice.