Prikaz vseh 24 rezultatov

SPREHAJALNE PALICE

Dobrodošli v naši spletni trgovini, vašem najboljšem viru za kakovostno opremo za hojo in sprehajanje! Če iščete palico za hojo, ste na pravem mestu. Naša ponudba vključuje vrhunske palice za hojo in sprehajalne palice, ki bodo izpolnile vaše potrebe in vam zagotovile stabilnost ter varnost med hojo.

Palica za hojo je nepogrešljiva pripomoček za tiste, ki si želijo podpore pri hoji. Sprehajalna palica je pripomoček, ki pomaga starejšim ali manj gibčnim osebam pri hoji. Sprehajalna palica ali palica za hojo je izdelana iz lahkih materialov, kot so aluminij ali les, ter imajo udoben ročaj za oprijem. Nekatera palica za hojo je opremljena s kolesi, ki omogočajo lažjo in bolj stabilno hojo, druge pa imajo na spodnjem delu gumijaste čepe, ki preprečujejo drsenje. Ne glede na to, ali potrebujete pomoč pri okrevanju po poškodbi ali preprosto iščete dodatno oporo pri hoji, imamo širok izbor palic za hojo, ki vam bodo zagotovile udobje in zanesljivost. Na voljo imamo palice za hojo z različnimi funkcijami, kot so nastavljiva višina, ergonomski ročaji in protizdrsni konici, ki vam bodo omogočili stabilen in udoben korak.

Poleg tega imamo tudi sprehajalne palice, ki so odlična izbira za tiste, ki želijo večjo mobilnost in neodvisnost pri hoji. Sprehajalna palica je oblikovana tako, da zagotavljajo stabilnost in ravnotežje ter so enostavne za uporabo. Naša kolekcija sprehajalnih palic vključuje modele z ergonomskimi ročaji, prilagodljivo višino in trpežno konstrukcijo, ki vam omogočajo varno in udobno sprehajanje.

25,70  z DDV
25,70  z DDV
Ni na zalogi
16,20  z DDV
Ni na zalogi

Bergle, hodulje in stojke

SPREHAJALNA PALICA ukrivljen ročaj

18,76  z DDV
26,46  z DDV
18,76  z DDV

Bergle, hodulje in stojke

ŠTIRINOŽNA PALICA

24,90  z DDV

Bergle, hodulje in stojke

ŠTIRINOŽNA PALICA

20,28  z DDV

Bergle, hodulje in stojke

ŠTIRINOŽNA PALICA z oporo za podlaht

31,53  z DDV

Bergle, hodulje in stojke

TRINOŽNA PALICA

25,72  z DDV

Bergle, hodulje in stojke

TRINOŽNA PALICA “RP720”

32,50  z DDV

Bergle, hodulje in stojke

TRINOŽNA PALICA ”art.7”

37,37  z DDV

Pri nakupu palic za hojo in sprehajalnih palic v naši spletni trgovini vam zagotavljamo visoko kakovostne izdelke po konkurenčnih cenah. Naša ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem pomagala pri izbiri prave palice za hojo ali sprehajalne palice glede na vaše potrebe in želje. Verjamemo, da je vsak korak pomemben, zato si prizadevamo, da vam ponudimo najboljše možnosti za udobno, varno in samostojno gibanje. Ne odlašajte več! Poiščite svojo popolno palico za hojo ali sprehajalno palico in naročite zdaj. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga, zato vam zagotavljamo zanesljivo dostavo in vrhunsko storitev.