Prikaz vseh 3 rezultatov

PAS ZA OBLIKOVANJE TREBUHA

Dobrodošli v naši spletni trgovini, kjer vam ponujamo visokokakovostne pasove za oblikovanje trebuha, namenjene tako moškim kot ženskam. Naša kolekcija pasov je zasnovana tako, da vam pomaga doseči želeno postavo ter poudariti in učvrstiti vaše trebušne mišice.

Pasovi za oblikovanje trebuha so idealni pripomočki za tiste, ki želite zmanjšati obseg pasu. Naši pasovi so izdelani iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje in podporo med nošenjem. So prožni, prilagodljivi in se prilegajo različnim postavam, kar omogoča optimalno prileganje in učinkovitost.

Moški pasovi za oblikovanje trebuha

Pas za oblikovanje trebuha – moški – neopazen

19,99 24,50  z DDV
19,99 24,50  z DDV

Pri izbiri pasu za oblikovanje trebuha smo vam na voljo za dodatne informacije in strokovno svetovanje. Naša ekipa vam bo pomagala izbrati pravi pas, ki ustreza vašim potrebam, željam ter ciljem.Naročite pas za oblikovanje trebuha danes in začnite oblikovati svoje trebušne mišice ter doseči želeno postavo. Uživajte v udobju, podpori in rezultatih, ki jih ponuja naš pas za oblikovanje trebuha. Hvala, ker ste izbrali našo spletno trgovino, kjer skrbimo za vaše potrebe pri oblikovanju telesa. Naša kolekcija vključuje pasove z različnimi funkcijami in lastnostmi, ki se prilagajajo vašim potrebam. Pasovi za oblikovanje trebuha imajo kompresijski učinek, ki pomaga zmanjšati obseg pasu ter daje občutek podpore in opore mišicam.Naši pasovi za oblikovanje trebuha so primerni tako za moške kot za ženske in so na voljo v različnih velikostih ter nastavljivi, da se prilagajajo vaši postavi. So udobni za nošenje in jih lahko nosite med telesno aktivnostjo ali vsakodnevnimi opravili.