Prikaz vseh 10 rezultatov

OBLIKOVANJE TELESA

Dobrodošli v naši spletni trgovini, kjer vam ponujamo široko paleto izdelkov za oblikovanje telesa, ki vam pomagajo doseči želeno postavo in poudariti vaše naravne obline. Naša kolekcija izdelkov je zasnovana tako, da vam omogoča samozavestno in privlačno počutje v svoji koži.

Ena izmed naših priljubljenih kategorij izdelkov za oblikovanje telesa so pasovi za oblikovanje trebuha. Naši pasovi so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo kompresijski učinek in podporo za oblikovanje trebuha ter pasu. Poleg tega nudijo tudi termično delovanje, ki spodbuja prekrvavitev in zmanjšuje obseg trebuha. Z redno uporabo naših pasov boste dosegli učvrstitev in izboljšanje videza vašega trebuha.

Preberite več…

Akcija!
Original price was: 32,05 €.Current price is: 22,50 €. z DDV
Akcija!
Original price was: 36,00 €.Current price is: 21,90 €. z DDV
Akcija!
Original price was: 32,05 €.Current price is: 22,50 €. z DDV

Moški pasovi za oblikovanje trebuha

Pas za oblikovanje trebuha – moški – neopazen

19,99 24,50  z DDV
19,99 24,50  z DDV

Oblikovanje telesa

Ponujamo tudi anticelulitne hlače, ki so oblikovane za zmanjševanje videza celulita in izboljšanje teksture kože. Naše anticelulitne hlače so izdelane iz posebnih materialov, ki spodbujajo mikrocirkulacijo, zmanjšujejo zadrževanje vode in pospešujejo razgradnjo maščobnih celic. S tem se zmanjšuje videz pomarančne kože in izboljšuje tonus kože na stegnih, zadnjici in trebuhu.

Naša kolekcija vključuje tudi ženske oblikovalne push-up hlače, ki poudarijo vaše naravne obline in dvignejo zadnjico za bolj privlačen videz. Te hlače so oblikovane z naprednimi tkaninami in kroji, ki zagotavljajo dvig in oblikovanje zadnjice ter ustvarjajo optični vtis bolj zaobljenega videza. Naše push-up hlače so udobne za nošenje in vam pomagajo doseči privlačno silhueto.

Poleg oblačilnih izdelkov nudimo tudi kreme za oblikovanje telesa, ki vam pomagajo doseči bolj čvrsto in gladko kožo. Naše kreme so bogate z učinkovitimi sestavinami, ki spodbujajo razgradnjo maščob, izboljšujejo elastičnost kože in zmanjšujejo videz strij ter neenakomerne teksture kože. Redna uporaba kreme za oblikovanje telesa bo prispevala k izboljšanju tonusa in videza vaše kože.

Veseli smo, da vam lahko ponudimo izdelke za oblikovanje telesa, ki vam pomagajo doseči želene rezultate. Naša ekipa je na voljo za svetovanje in pomoč pri izbiri najbolj primernega izdelka za vaše potrebe.

Naročite izdelke za oblikovanje telesa danes in se približajte svojim ciljem glede postave ter si privoščite samozavestno in privlačno počutje v svoji koži.

Podpora Uporabnikom

Prijavite se na
e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite oveščeni o novostih, akcijah in ostalih uporabnih vsebinah.