Prikaz vseh 4 rezultatov

INHALATOR

V naši trgovini z medicinskimi pripomočki boste našli široko paleto kakovostnih izdelkov za vaše zdravje in dobro počutje. Poleg številnih izdelkov v našem asortimanu, vam danes želimo predstaviti našo posebno ponudbo – inhalatorje.

Inhalator je nepogrešljiv pripomoček za vse, ki se spopadate z dihalnimi težavami ali pa enostavno želite ohranjati zdrave dihalne poti. Naša spletna trgovina ponuja inhalatorje v različnih modelih, prilagojenih vašim potrebam.

Ne glede na to, ali iščete inhalator za lajšanje simptomov astme, kroničnega bronhitisa ali alergij, boste pri nas našli pravi izdelek zase. Naši inhalatorji so visoko učinkoviti, zanesljivi in enostavni za uporabo.

Vsi inhalatorji, ki jih ponujamo, so narejeni iz vrhunskih materialov in v skladu z najnovejšimi standardi. Poleg tega vam ponujamo tudi širok izbor dodatnih pripomočkov, kot so nadomestni deli, razkužila in rezervne maske, ki vam omogočajo dolgotrajno uporabo inhalatorja.

Inhalator

INHALATOR

62,00  z DDV
59,00  z DDV
4,65  z DDV

Inhalator

Otroška maska

4,65  z DDV

Zaupajte nam in izberite kakovosten inhalator, ki vam bo pomagal ohraniti zdravje vaših dihalnih poti. Naša spletna trgovina vam zagotavlja enostavno in varno spletno nakupovanje, hitro dostavo ter vrhunsko podporo strankam.