Prikaz rezultata

KOMPRESIJSKI ROKAVČKI

Ponosno predstavljamo naše vrhunske kompresijske rokavčke, ki bodo postali nepogrešljiv del vaše športne opreme! Naši rokavčki so zasnovani z namenom, da vam zagotovijo maksimalno podporo in udobje med vašimi najzahtevnejšimi aktivnostmi.

Kompresijska tehnologija, uporabljena v naših rokavčkih, je zasnovana tako, da zmanjšuje utrujenost mišic, povečuje prekrvavitev in pospešuje okrevanje po vadbi. To pomeni, da boste lahko trenirali dlje in močneje ter dosegli boljše rezultate.

Rokavčki so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki omogočajo dihanje kože in odvajanje vlage, kar vam bo pomagalo ostati suhi in udobni med celotno vadbo. Poleg tega imajo ergonomsko oblikovan pas, ki zagotavlja stabilnost in podporo za vaše mišice.

Ne glede na to, ali se ukvarjate s tekom, kolesarjenjem, dvigovanjem uteži ali drugimi športnimi dejavnostmi, naši kompresijski rokavčki bodo poskrbeli, da se boste počutili odlično in dosegli svoje cilje. Izberite kakovost, izberite udobje, izberite naše kompresijske rokavčke za najboljšo športno izkušnjo!

Kompresijski rokavčki

Kompresijski športni rokavčnik

23,19  z DDV