Prikazovanje 1–24 od 40 rezultatov

KOMPRESIJSKE NOGAVICE IN OBLAČILA

Dobrodošli v naši spletni trgovini, kjer vas čaka izjemna ponudba kompresijskih nogavic in dodatkov za udobje in zdravje vaših nog. S ponosom vam predstavljamo našo vrhunsko kolekcijo kompresijskih nogavic, ki so idealne za vsakodnevno nošenje, športne aktivnosti in tudi rehabilitacijo.

Kompresijske nogavice za krčne žile so inovativno oblikovane, da nudijo podporo in kompresijo, ki pomagata izboljšati krvni obtok v nogah. Zmanjšujejo otekline, lajšajo utrujenost in preprečujejo pojav krčnih žil. Naše kompresijske nogavice za krčne žile so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje in trajnost.
Preberite več…

Kompresijske športne hlače / legice unisex

Kompresijske športne hlače / legice moške in ženske

43,53  z DDV

Športne kompresijske kratke hlače - unisex

Kompresijske športne kratke hlače za moške in ženske

35,06  z DDV

Kompresijski nogavčki

Kompresijski športni nogavčki

23,19  z DDV

Kompresijski rokavčki

Kompresijski športni rokavčnik

23,19  z DDV

KOMPRESIJSKE NOGAVICE IN OBLAČILA

Obliž proti utrujenosti nog

11,50  z DDV
10,58 18,20  z DDV
11,26 19,85  z DDV
12,26 20,85  z DDV
14,20 18,30  z DDV
14,50 18,50  z DDV

Kompresijske nogavice

Kompresijske nogavice so namenjene, osebam s kroničnim venskim popuščanjem, osebam, ki veliko sedijo, osebam, ki veliko stojijo, osebam, ki se veliko gibajo, osebam, ki veliko potujejo.

V naši ponudbi boste našli različne vrste kompresijskih nogavic za krčne žile, ki ustrezajo različnim potrebam. Za tiste, ki iščete dodatno podporo za gleženj, imamo kompresijske nogavice za gleženj, ki so zasnovane tako, da natančno objamejo to območje in nudijo željeno kompresijo. Kompresijska nogavica za gleženj je idealna tudi za športnike, ki se ukvarjajo z intenzivnimi športi ali pa za ljudi, ki imajo težave z nestabilnostjo gležnjev, ali pa jim le ti zatekajo.

Poleg tega imamo v naši ponudbi tudi kompresijske dokolenke brez prstov, ki so odlična izbira za tiste, ki želijo občutek svobode za prste. Te dokolenke nudijo enako učinkovito kompresijo kot nogavice in visokostegenske nogavice, vendar pustijo prste prosti za boljšo gibljivost. So idealne za poletne dni ali pa za tiste, ki imajo radi občutek svežine na nogah.

Ne glede na to, ali iščete kompresijske nogavice, kompresijske nogavice za gleženj, visokostegenske nogavice ali kompresijske dokolenke brez prstov, vam zagotavljamo vrhunsko kakovost, udobje in učinkovitost.

Kompresijske nogavice imajo izjemno pomembno vlogo pri izboljšanju pretoka krvi ter preprečevanju različnih zdravstvenih težav. Z izbiro pravih kompresijskih nogavic, ki so prilagojene vašim individualnim potrebam, lahko povečate svoje dobro počutje in izboljšate kakovost svojega življenja. Naj bo vaš cilj preventiva ali pa potrebujete medicinske kompresijske nogavice, pomembno je, da poiščete nasvet strokovnjakov in izberete ustrezno velikost ter stopnjo kompresije. S pravilno uporabo kompresijskih nogavic boste lahko uživali v bolj aktivnem in udobnem življenju.

Naša ekipa strokovnjakov je skrbno izbrala vsak izdelek v naši trgovini, da vam zagotovi najboljše izkušnje pri nošenju kompresijskih izdelkov.

Prepustite se udobju in zdravju za vaše noge z našimi kompresijskimi nogavicami.

Preverite našo ponudbo in naročite svoj par danes!

Podpora Uporabnikom

Prijavite se na
e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite oveščeni o novostih, akcijah in ostalih uporabnih vsebinah.