Prikaz vseh 22 rezultatov

Dobrodošli v naši spletni trgovini, kjer vam ponujamo široko paleto kakovostnih blazin, posebej zasnovanih za preprečevanje in lajšanje težav s preležaninami. Naša ponudba vključuje vrhunske antidekubitusne blazine, ki so izjemno učinkovite pri preprečevanju nastanka preležanin ter zagotavljajo udobje in nego za vaše ljubljene.

Antidekubitusna blazina je zasnovana s posebnimi materiali in tehnologijo, ki zagotavljajo enakomerno razporeditev teže telesa ter zmanjšujejo pritisk na kritične točke. Blazina za preležanine zmanjša tveganje za preležanine in poskrbi za optimalno udobje.  Dekubitusna blazina je idealna za osebe, ki se že soočajo s preležaninami ali imajo povečano tveganje zanje.

Naša dekubitusna blazina je posebej oblikovana za zmanjšanje pritiska na rane ter spodbuja boljšo cirkulacijo in celjenje. Z našo dekubitusno blazino boste poskrbeli za optimalno okrevanje in zmanjšali bolečine.

Najboljša blazina proti preležaninam? Pri nas boste našli ravno to! Naša ponudba vključuje vrhunske blazine, ki so rezultat dolgoletnih raziskav in razvoja. Naša antidekubitusna blazina je izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje, higieno in optimalno podporo telesu.

Poleg antidekubitusnih blazin in blazin proti preležaninam vam ponujamo tudi širok izbor drugih blazin, vključno z blazinami za posteljo. Naša blazina za preležanine je posebej oblikovana za udobno spanje in preprečevanje nastanka preležanin med dolgotrajnim ležanjem. Zagotavljamo vam visoko kakovostne blazine, ki bodo poskrbele za vaše udobje in zdravje.

Blazine proti preleženinam

Antidekubitusna okrogla blazina

11,20 25,30  z DDV

Blazine proti preleženinam

NARAVNO KRZNO

95,60  z DDV

Kakor koli rečete: blazina za preležanine, blazina za posteljo, antidekubitusna blazina, dekubitusna blazina, vse služijo istem namenu in to je enakomerno razporeditev teže telesa, saj same prenašajo stik kože in blazine z izmeničnim pretokom zraka. Preležanine bodo postale preteklost, ko se boste odločili za našo najboljšo blazino proti preležaninam. Obiščite našo spletno trgovino in izberite svojo popolno blazino za preprečevanje preležanin. Naša ekipa strokovnjakov vam je na voljo za vprašanja in nasvete.