Prikaz vseh 12 rezultatov

Dobrodošli v naši spletni trgovini, kjer boste našli široko izbiro kakovostnih rehabilitacijskih pripomočkov in opreme za izboljšanje mobilnosti. Rehabilitacijska oprema med katere spada tudi  hodulja, hodulja s kolesi, rolatorji in drugi rehabilitacijski pripomočki, je naša prioriteta, ker smo tu, da vam pomagamo.

Hodulja je nepogrešljiv pripomoček za tiste, ki se soočajo z omejenimi sposobnostmi hoje. Naša ponudba vključuje različne vrste hodulj, ki ustrezajo različnim potrebam in preferencam. Ne glede na to, ali potrebujete klasično hoduljo za notranjo uporabo ali bolj vzdržljivo hoduljo za teren, imamo pravi izdelek zase. V naši ponudbi tudi hodulja s kolesi, ki zagotavljajo dodatno stabilnost in olajšajo premikanje po različnih površinah.

Hodulja s kolesi (rolator) je medicinski pripomoček, ki pomaga ljudem pri premikanju, kadar imajo težave s hojo ali ravnotežjem. Hodulja s kolesi je sestavljena iz kovinskega okvirja z dvema kolesoma, ročajev in sedeža. Omogoča bolj stabilno gibanje in manjšo obremenitev sklepov, hkrati pa je primerna za uporabo na različnih površinah. Nekatere hodulje (rolatorji) s kolesi imajo tudi košarico za shranjevanje predmetov ali pa so opremljene s svetilom za varnejšo uporabo v temi. Rolatorji in hodulje so namenjeni predvsem starejšim osebam, ki želijo ohraniti svojo neodvisnost pri gibanju, vendar je primerna tudi za ljudi, ki okrevajo po poškodbah ali operacijah.

Bergle, hodulje in stojke

HODULJA s 4 kolesi ”art.73”

109,32  z DDV

Bergle, hodulje in stojke

HODULJA z 2 kolesi ”art.72G”

107,50  z DDV

Bergle, hodulje in stojke

HODULJA z 2 kolesi ”art.72GP”

107,50  z DDV

Vsi naši izdelki so skrbno izbrani in izdelani z mislijo na udobje, varnost in kakovost. Poleg tega vam nudimo tudi strokovno svetovanje in podporo pri izbiri pravega pripomočka za vaše potrebe. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga, zato se trudimo zagotoviti odlično storitev in konkurenčne cene. Zaupajte nam svoje potrebe glede rehabilitacijskih pripomočkov in opreme ter nam omogočite, da vam pomagamo povrniti vašo mobilnost in samostojnost. Obiščite našo spletno trgovino danes in odkrijte široko izbiro hodulj, hodulj s kolesi, rolatorjev in drugih rehabilitacijskih pripomočkov, ki vam bodo olajšali vsakdanje življenje.KDO JE UPRAVIČEN DO PRIPOMOČKA NA NAROČILNICO ZZZS - Pareza enega ali obeh spodnjih udov. Amputacija spodnjih udov, hoja s protezami je otežkočena.