Vzglavnik iz spominske pene 36 x 66 x 11cm

45,50  z DDV

Ortopedska blazina omogoča pravilen ergonomski položaju med spanjem. Zasnovan in ustvarjen je kot anatomsko profilirana 3D trdna snov. Izdelana je iz termoelastične pene, ki ima spominsko obliko. Vzglavniki iz termoelastične pene VIS zagotavlja anatomsko podporo za vaša ramena in vrat. Omogoča nemoten pretok krvi in preprečujejo prekomerno mišično napetost, ki povzroča migrenske bolečine.
Termoelastična pena ima funkcijo spomina na obliko, kar pomeni, da si za trenutek zapomni obliko, ko pacient ne pritisne na blazino. Ima sposobnost vrnitve v prvotno obliko, njegova zračna konstrukcija pa omogoča, da koža ponoči diha.

  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€
  • Telefonsko svetovanje strokovnjakinje: +386 41 684 800

Najboljši nasveti o medicinskih izdelkih

Hitra dostava razpoložljivih artiklov

Visoko kvalitetne blagovne znamke

Medicinski pripomočki - pogodbeni partner zzzs

Migrena je stanje, ki prizadene 25–30% svetovnega prebivalstva. Zanj so značilni ponavljajoči se zmerni do hudi glavoboli, ki se povečajo s čustvi ali telesnimi aktivnostmi. Zelo pogosto se pojavijo pri slabosti in fotofobiji. Poleg genetike, prekomerna napetost mišic vratu in ramenskih mišic vpliva na simptome migrene. Ta prekomerna napetost se poveča ob nepravilnem ležečem položaju.
Blazina je opremljena z bombažno prevleko, ki jo je mogoče enostavno odstraniti, da se opere.
Anatomska blazina VIS – memo deluje v dveh korakih:
1. Prvi korak – prilagodi se pritisku, ki ga izvaja pacientova glava. Prva in uvodna raven prilagajanja. V primeru navadnih blazin je to prva in zadnja stopnja.
2. Drugi korak – ni takojšen, ampak se s časom širi. Vzglavnik se dodatno zmehča zaradi pacientove topline. Ta učinek ni enak na celotni površini, kjer ima glava stik z blazino. Zaradi tega se pena zmehča najprej in predvsem na najbolj vročih krajih, “rdečih točkah”, kjer je telesni pritisk na blazino še vedno močan. Mesta prekomernega pritiska se razširijo zaradi te dodatne reakcije blazine. Vsakodnevna uporaba blazine zagotavlja pravilen položaj vratnega in prsnega predela med spanjem.
Spominska blazina je priporočljiva za alergike, saj pršice v tej vrsti ne morejo obstajati. Uporabljajte ga vsak dan, da hrbtenici med spanjem zagotovite pravilen položaj.

Material: Poliuretanska pena

Velikost izdelka

Znamka

reh4mat

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vzglavnik iz spominske pene 36 x 66 x 11cm”

Podpora
Uporabnikom

24 h

+386 41 684 800
info@medicinski.si

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite oveščeni o novostih, akcijah in ostalih uporabnih vsebinah.