Perskindol cool gel 100ml

12,50  z DDV

Perskindol Active Cool Gel je hladilni gel za vtiranje, ki vsebuje mentol. Perskindol Active Cool Gel pomaga pri lajšanju bolečin zaradi športnih poškodb, zmanjševanju oteklin in pomaga pri zdravljenju športnih poškodb.
Uporaba izdelka Perskindol Active Cool Gel je zelo priporočljiva v primeru športnih poškodb, kot so nategnjene mišice, natrgane mišice, zvini, podplutbe in izpahi.

Uporaba:
Odrasli in otroci, starejši od 5 let: 3 do 4-krat na dan nanesite v tankih slojih na prizadeto območje. Gel se lahko uporablja na rokah, komolcih, zapestjih, dlaneh, vratu, hrbtu, ramah, nogah, kolenih, gležnjih in stopalih.

Opozorila:
Ne nanašajte na odprte rane ali na kožo okrog oči. Če izdelek pride v stik z očmi, jih dobro sperite z vodo. Namazanih predelov ne povijajte in ne prekrivajte. Perskindol Active Cool Gel ima sestavo, ki je učinkovita ob zmerni uporabi. Pri nekaterih osebah se ob preveč močnem vtiranju gela v kožo lahko pojavi rahlo draženje. Po 21 dneh neprekinjene uporabe izdelka je priporočljivo, da ga 3 dni ne uporabljate. Uporaba izdelka ni primerna za otroke, mlajše od 5 let. Izdelek hranite zunaj dosega otrok.

Kot previdnostni ukrep je priporočljivo, da izdelka ne uporabljate med nosečnostjo ali dojenjem. Če se pojavijo neželeni učinki, prenehajte z uporabo izdelka. Če se simptomi nadaljujejo, se posvetujte s farmacevtom ali zdravnikom. Izdelek hranite pri temperaturi do 25°C.

Izdelano v Švici.

Šifra: 067X789 Kategoriji: ,