Opornica za koleno za stabilizacijo pogačice s trakovi za levo in desno stran

51,49  z DDV

Zaprta opornica za koleno je profesionalni medicinski pripomoček prvega razreda, ki izboljšuje kakovost hoje in proces rehabilitacije. Narejen je iz materiala UniPrena.
Opornica je opremljena z kompleti neodvisnih Velcro trakov in 2-osnimi policentričnimi aluminijastimi zglobi z nastavitvijo ROM-a na vsakih 20stopinj. Odprtina in stranski zglobi imajo posebno silikonsko prevleko, ki natančno stabilizirajo kolenski sklep. Z vzdrževanjem konstantne temperature in elastično kompresijo ima opornica analgetične lastnosti, ki absorbira zunanje vplive.
Opornice 2R – dvoosne policentrične opornice s stransko oporo odražajo anatomsko gibanje kolena. Takšne opornice se uporabljajo v vseh opornicah kolenskega sklepa, kjer je poleg nastavitve kota pomembna tudi bočna stabilizacija sklepa. Opornice so izdelane iz visoko kakovostne aluminijeve zlitine z brušenim, trpežnim pokrovom, ki je nevtralen do vpliva znoja in soli. Zahtevani kot upogibanja in raztezanja na vsakih 20 ° se nastavi s posebnimi zatiči. Opornice so opremljene s posebnimi ovalnimi pokrovi, ki preprečujejo izpadanje zatičev in spreminjanje kota. Standardna dolžina opornic je 390 mm, vendar so opornice z daljšimi oporniki dodatno opremljene s stransko stabilizacijo kolenskega sklepa. Opornico in njeno zasnovo je v Evropski uniji patentiralo podjetje Reh4Mat.

Počisti