Krema za preoblikovanje in utrjevanje celotnega telesa

22,50  z DDV

Krema za preoblikovanje in utrjevanje celotnega telesa 200ml – Inovativna obdelava, ki zaradi FOSFASLIM®-a (fosfatidilholin + acetilheksapeptid) in genisteina intenzivno preoblikuje trebuh in boke, hkrati pa se bori tudi proti nepravilnostim, ki jih povzroča kopičenje nove maščobe. Prisotnost kofeina je pomembna tudi zaradi znanih lastnosti toniranja in oblikovanja. Karnitin je snov, ki je naravna sestavina človeških celic.
Popolnoma nov Acetilheksapeptid, ki ga vsebuje FOSFASLIM®, pomaga kožo narediti trdno in napeto. Lipolitične aktivne sestavine, ki jih vsebuje Iodase Deep Impact Ultra, delujejo ciljno in postopno preoblikujejo pomanjkljivosti zaradi maščobnih blazinic, medtem ko peptidi spodbujajo učvrstitev kože. Rdečica in toplota, ki se običajno pojavljata na tretiranih območjih, je posledica delovanja določenih snovi v kremi.
ZNAČILNOSTI
brez parabenov
ne vsebuje joda
termogeni učinek
Dermatološko testiran
In vitro preskus aktivne sestavine.
UPORABA
Kremo uporabite na želenem območju. Misirajte do popolne absorbacije.
OPOZORILA
Kozmetični izdelek samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi in stiku s sluznico. Temeljito umijte roke po uporabi.
Ne nanašajte na poškodovano ali razdraženo kožo. Izogibajte se izpostavljanju tretiranih delov kože neposredni sončni svetlobi takoj po uporabi. Hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte med nosečnostjo in dojenjem. V primeru alergijske ali trajne kožne reakcije se posvetujte s svojim zdravnikom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru.