Krema proti celulitu

22,50  z DDV

Krema proti celulitu 220ml. Krema nudi specifični tretma za odpravljanje nepravilnosti globokega celulita tudi v naprednih fazah. Krema je oblikovana s tehnologijo Actisom®, mikrodelcev, ki transportirajo aktivne sestavine Kofeina in Escina na mesto, kjer mora koža zmanjšati pojav celulita. Iodase Actisom® se priporoča v primerih nepravilnosti, ki so odporne na tradicionalna zdravljenja. Po aplikacijskem ciklu bo koža videti bolj gladka in bolj voljna.
ZNAČILNOSTI:
Termogeni učinek.
Dokazana učinkovitost.
Dermatološko testiran.
UPORABA
Kremo uporabite na želenem območju. Kremo nanašajte s premikanjem roke navzgor v krožnih gibih, dokler se izdelek ne absorbira v celoti.
OPOZORILA
Kozmetični izdelek samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi in stiku s sluznico. Ne nanašajte na zlomljeno ali razdraženo kožo. Izogibajte se izpostavljanju tretiranih delov kože neposredni sončni svetlobi takoj po uporabi. Hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte med nosečnostjo in dojenjem. V primeru alergijske ali trajne kožne reakcije se posvetujte s svojim zdravnikom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru.