Kompresijski pas ojačan za ledveni del

54,90  z DDV

Boleč hrbetBolečina v spodnjem delu hrbta je pogosto stanje. Omejeno gibanje, sedeči način življenja ali debelost – to je le nekaj razlogov za lumbosakralne bolezni. Včasih je bolečina lahko posledica poškodbe (kot je zvin ali napenjanje mišic), ortopedskih stanj (hernija diska) ali nevroloških težav (išias). Kako si lahko pomagam? Poleg prehrane in vadbe (fizioterapija) je nujna podpora obremenjenim vretencam. Zaradi tega je treba vse aktivnosti, kot so nošenje, upogibanje ali zvijanje trupa, izvajati z našo opornico za spodnji del hrbta OT-07 z dinamično podporo za lordozo.

 

Opis izdelka

Naš opornik za hrbet OT-07 je odličen izdelek, ki se uporablja za podporo spodnjega dela hrbta. Opornica je izdelana iz inovativnega materiala ActiveRubber II, ki je na voljo v črni barvi.

Naš hrbtni opornik OT-07 je opremljen z zadnjimi aluminijastimi opornicami anatomske oblike in ortopedskimi opornicami, ki podpirajo mišice, vezi in vretenca, kot šrikazano na spodnji slki.

Opornik za spodnji del hrbta ima inovativno podporo za dinamično lordozo. Horizontalne zadnje gumice zagotavljajo odlično prileganje aluminijastih opornic na vse vrste lordotičnih krivulj. Te gumice delujejo dinamično in podpirajo hrbet pri vsakem posameznem gibu. Preprečuje preobremenitev vretenc, zdrs ali medvretenčne hernije. Široka sprednja zapirala z ježkom zagotavljajo dodatno podporo za trebušno steno in širok razpon obodnih prilagoditev. Uporabite našo opornico za spodnji del hrbta pri vsakodnevnih dejavnostih: v službi, doma ali med hojo. Opornica podpira vašo hrbtenico in preprečuje poškodbe tkiva.

Ti izdelki lajšajo bolečino in omogočajo normalno življenje.