KOLENČNIK

16,90  z DDV

KOLENČNIK je zasnovan tako, da posnema lastnosti človeške kože, ponuja vrsto prednosti za optimalno zdravje in udobje sklepa.

Njegova ključnih prednosti je njegova sposobnost ohranjanja idealne temperature okoli sklepa, kar lahko pomaga zmanjšati bolečine v mišicah in olajšati revmatične bolečine. Dodatno, nežen pritisk okoli kolena zagotavlja in izboljša propriocepcijo.

Redna uporaba med fizičnimi aktivnostmi deluje kot zaščitni ščit pred poškodbami, hkrati pa zmanjšuje bolečino. Edinstvena elastičnost opornega kolenčnika, skupaj z njegovo odpornostjo na raztezanje, zagotavlja, da ohrani svojo anatomsko obliko tudi v daljšem časovnem obdobju. To pomeni, da še naprej nudi učinkovito kompresijo in podporo skozi čas.

Kolenčnik je naravna izbira za različne namene, vključno z obravnavo artritisa kolena, izvinov in zvinov, nestabilnosti, burzitisa, degeneracije sklepa, vnetja in dnevne podpore med telesnimi aktivnostmi. Njegova zasnova z lastnostmi človeške kože, ga naredi kot izjemno izbiro za tiste, ki iščejo udobje in učinkovito podporo sklepu.