INVALIDSKI VOZIČEK “PLUS”

361,00  z DDV

Na voljo širina sedeža 50, 55 in 60 cm. Maksimalna nosilnost: 200 kg.
Polna prednja ter zadnja kolesa. Dodatno ojačano ogrodje. Pas proti zdrsu pete. Teža 26 kg. Dvojni križ. Invalidski voziček je zložljiv, narejen iz barvanega jekla z dvojnim križem, s polnimi kolesi iz PVC-ja spredaj fi 20x5cm in zadaj fi 60 cm. Zavore so na zadnjih kolesih. Namenjeni so za zunanjo in notranjo uporabo.  Na hrbtnem naslonu je žepek za dokumente. Podnožniki so snemljivi in nastavljivi po višini. Stranice so odstranljive. Sedež in hrbtni naslon sta iz najlona.

Šifra: cp300 Kategoriji: ,
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€
  • Telefonsko svetovanje strokovnjakinje: +386 41 684 800

Najboljši nasveti o medicinskih izdelkih

Hitra dostava razpoložljivih artiklov

Visoko kvalitetne blagovne znamke

Medicinski pripomočki - pogodbeni partner zzzs

SESTAVNI DELI: Barvano jekleno ogrodje z dvojnim križem, sedišče in hrbtni naslon iz nylona, odstranljive stranice z oblazinjenim naslonom za roke iz najlona, podnožniki nastavljivi po višini in snemljivi (regulacija višine s pomočjo vijaka na spodnji strani podnožnika), podnožna plošča dvižna, spredaj mala polna kolesa, zadaj velika polna kolesa, zavorna ročica za blokado zadnjih koles.

NAVODILA ZA UPORABO: Invalidski voziček se uporablja kot pripomoček za pomoč pri gibanju in lahko ga upravlja tudi spremljevalec. Invalidski voziček je izdelan iz nestrupenih materialov in ne povzroča nevarnosti uporabniku ali spremljevalcu. Invalidski voziček razširite do konca tako, da sta sedišče in hrbtni naslon zravnana. Podnožnik namestite na ogrodje vozička na za to namenjeno ležišče in ga obrnite proti sredini vozička, da se zaskoči. Postopek ponovit z drugim podnožnikom. Spustite podnožne plošče da so vzporedno s tlemi. Dolžino podnožnikov regulirate glede na dolžino nog uporabnika s pomočjo vijaka na spodnji strani cevi podnožnika. Podnožnike odstranite tako, da povlečete ročico na notranji strani podnožnika. Redno preverjajte stanje obrabljenosti plašča in ga po potrebi zamenjajte. Voziček ponovno zložite tako, da istočasno povlečete zanki, ki sta pritrjeni na robovih sedišča. Preden se posedate ali vstajate z vozička morate

OBVEZNO blokirati zadnja pogonska kolesa z zavoro.

 

Širina sedišča

, ,

Znamka

Moretti

Podpora
Uporabnikom

24 h

+386 41 684 800
info@medicinski.si

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite oveščeni o novostih, akcijah in ostalih uporabnih vsebinah.