HODILNI ČEVELJ – GIBLJIV -NAPIHLJIV- 2 JEŽKA

99,90  z DDV

Hodilni gibljiv čevelj nadomeščajo mavec pri težjih poškodbah, zlasti po operacijah na stopalu in gležnju. Gre za napihljiv čevelj z mehko podlogo, plastičnim podplatom, različnih velikostih. V čevlju je nekoliko lažje hoditi, možno jih je sneti za oskrbo ran. En čevelj zadostuje za celotno rehabilitacijo. Ker je čevelj napihljiv je izredno lahek z napihljivo anatomsko obliko, ki omogoča še lažjo hojo.

Če vam zdravnik predpiše napihljiv čevelj, ki ima vgrajeno črpalko za boljšo stabilizacijo, pritiskajte črpalko dokler ne bo podloga anatomsko oblikovana po vaši nogi oz. dokler ne začutite pritiska na nogo. Če je pritisk, ki ga izvajate, previsok, ga lahko sprostite s pomočjo sprostitvenega ventila tako, da ga zasukate v pravo smer – “DEFLATE”. Po spuščanju zraka, ventil vrnite na prvotno mesto – “INFLATE”

Če je vaš čevelj nastavljiv v stopinjah, torej je terapevt med zdravljenjem navedel določen nagib / kot okončine, uporabite priloženi posebni ključ ALLEN in popustite disk. Za dostop do stopinj zavrtite pokrov diska. Ko nastavite predpisano stopnjo nagibanja, z dvema premikajočima se zatičema za pomikanje z vzvratno tipko pritisnite tipko.

Uporaba izdelka je priporočena po navodilih zdravnika. Pogostost in trajanje uporabe mora določiti zdravnik.

Opis:
. konstrukcija je iz lahkega vendar trdnega nylona z odprtino spredaj in z nedrsečim podplatom
. notranji del čevlja je iz mehkega nylon materiala
. notranja mehka obloga je v celoti odstranljiva
. dva stabilizacijska pasova z Velcro zapiralnim sistemom (dva zgoraj, dva spodaj), ki omogočajo pravilno pozicioniranje in pritrditev notranje obloge
. v kompletu, tri dodatne varovalne blazinice

Več na: http://www.zurnal24.si/magazin/lepota-telo/skorenj-namesto-mavca-99255 – www.zurnal24.si

Počisti
Šifra: 0807451 Kategoriji: ,