Hiperekstenzijska opornica za hrbtenico s premičnim medeničnim trakom

209,00  z DDV

Hiperekstenzijska opornica za hrbtenico s premičnim medeničnim trakom je namenjena stabilizaciji hrbtenice. 3 točkovni sistem (prsnica, sramna kost, hrbet) omogoča hrbtenici ekstenzijo (izteg) in onemogoča fleksijo (upogib). Hiperekstenzijska opornica pomaga nadzirati in podpira hrbtenično držo, zmanjšuje bolečino, preprečuje nadaljne poškodbe. Pogosto je predpisana za zdravljenje kompresijskih zlomov. opornica stabilizira hrbtenico od L-3 do Th-10.

Hiperekstenzijska opornica za hrbtenico je izdelana iz visokokakovostne aluminijeve zlitine, prekrite s trajno peskarsko barvo. Zgornji okvir je opremljen z mobilno sternalno ploščo, premičnim medeničnim pasom in ploščo na sredini hrbta.
Steznik ima ključ iz zlitine za nastavitev višine, dolžine, stranskih in medeničnih nastavkov. Mobilni pas je opremljen s celotnim sistemom regulacije, s katerim lahko nastavite popoln kot ali ga naredite mobilnega za boljše udobje pacienta med sedenjem.

Značilnosti:
• Popolnoma nastavljiva, prilagodljiva
• Material: 98% poliamid, 2% elastan
• Unisex: za ženske ali moške

Opornice višjega cenovnega razreda dobavljamo po naročilu kupca. Dobavni rok je lahko tudi 10 delovnih dni, v kolikor izdelek ni v našem centralnem skladišču. Vse informacije dobite na e-mail: info@medicinski.si ali na tel: 03 828 02 31