Blazina za invalidski voziček

32,90  z DDV

Blazina za invalidski voziček je zasnovana z mislijo na udobje in podporo uporabnikom invalidskih vozičkov. Njena ergonomska oblika in kakovostni materiali zagotavljajo optimalno sedenje in olajšajo dolgotrajno uporabo vozička.

Glavne značilnosti blazine za invalidski voziček vključujejo:

  1. Udobno oblazinjenje: Blazina je oblikovana z mehkimi in udobnimi materiali, ki zagotavljajo blaženje in zmanjšujejo pritisk na sedalni predel ter druge občutljive dele telesa. To omogoča udobno sedenje, zmanjšuje tveganje za nastanek preležanin ter povečuje splošno udobje med uporabo vozička.
  2. Zračnost in prezračevanje: Blazina je oblikovana z zračnimi kanali ali posebnimi materiali, ki omogočajo pretok zraka. To zagotavlja ustrezno prezračevanje in preprečuje pregrevanje ter neprijetno potenje med sedenjem.
  3. Prilagodljivost in velikost: Blazina za invalidski voziček je široka 46cm.. Prilagodljive zaponke ali trakovi omogočajo pritrditev blazine na voziček, kar preprečuje premikanje ali drsenje med vožnjo.
  4. Enostavno vzdrževanje: Blazino je enostavno čistiti, saj je izdelana iz materialov, ki omogočajo enostavno brisanje ali pranje. To zagotavlja higieno in dolgotrajno uporabo blazine.

Blazina za invalidski voziček je pomemben dodatek, ki prispeva k udobju in zdravju uporabnikov. Nudi podporo in olajšanje pritiska med dolgotrajno uporabo vozička, kar pripomore k boljšemu počutju in mobilnosti.

.
Bazino sestavlja del za hrbtišče in sedalni del. Blazina ima trakova, katera omogočajo fiksacijo na invalidski voziček.

  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€
  • Telefonsko svetovanje strokovnjakinje: +386 41 684 800

Najboljši nasveti o medicinskih izdelkih

Hitra dostava razpoložljivih artiklov

Visoko kvalitetne blagovne znamke

Medicinski pripomočki - pogodbeni partner zzzs
Velikost izdelka

Material izdelka

Znamka

Mobiak

MOBIAK S.A je bilo ustanovljeno leta 1997 in je eno največjih podjetij v Grčiji ter eno izmed hitreje razvijajočih se podjetij na Balkanu in v Evropi na področju gradnje in trgovanja z medicinsko opremo. Dejavnosti MOBIAK so se več kot 40 let osredotočale na razvoj treh glavnih področij: • Medicinska oprema - Nega na domu • Plini • Gasilska opremaKar zadeva področje medicinske opreme, je podjetje leta 1997 začelo s proizvodnjo medicinskega kisika, ki ni pokrivalo le potreb bolnišnic, ampak tudi potrebe po kisikovi terapiji doma. Proizvodnja medicinskega kisika je v podjetju postavila močne temelje za razvoj komercialnega in tehničnega oddelka z najnovejšo tehnologijo dihalnih naprav za kisikovo terapijo, apnejo v spanju. Naslednja leta je katalog obogaten z večjo paleto predmetov za dom/ zdravstveno oskrbo, primernih za široko paleto aplikacij, kot so ortopedski pripomočki, medicinska oprema, diagnostične in terapevtske naprave, aplikacije za hrbtenice/ držala za zgornje/ spodnje robove in glavo, medicinsko opremo in bolnišnično opremo. Osnovno paleto medicinskih izdelkov sestavljajo: • Steklenice in naprave za terapijo s kisikom • Naprave za razprševanje • Invalidski vozički • Naprave za podporo dihanja • Zdravstvene postelje • Bolnišnična oprema • Pisarniška oprema zdravnika • Izdelki proti dekubitusu • Ortopedski izdelki • Pripomočki za dnevno nego • Fizioterapevtski izdelkiProstori podjetja Mobiak: • Skladiščni prostor v Atenah (5000 m2) • Solunu (4000m2) in • na Kreti (Chania 2000m2 in Herakleion 2000m2) s 3 popolnoma opremljenimi servisnimi točkami in tehniki, ki so pripravljeni ustreči našim partnerjem v skladu z nenehno razvijajočimi se zahtevami.Tri storitvene točke, ki pokrivajo celotno Grčijo, Balkan in evropske predstavnike, imajo certifikat EKAPTY (Nacionalni center za ocenjevanje kakovosti in tehnologije v zdravstvu), po akreditiranih evropskih ustavah v Grčiji pa smo ustvarili več kot 20 spalnih laboratorijev v Grčiji in tujini, kar nakazuje na njihovo verodostojnost in izkušnje na tem področju. Vse našteto, pa tudi kakovost izdelkov in storitev, hitra dostava, tehnična podpora in konkurenčne cene so MOBIAK uvrstili med najbolj prepoznavne blagovne znamke. MOBIAK -u je v Grčiji uspelo imeti ne le aktivno mrežo partnerjev, ki presega 800 trgovcev na debelo, temveč tudi globalno izvažati z mednarodno prodajno mrežo v več kot 70 državah.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Blazina za invalidski voziček”

Moški pasovi za oblikovanje trebuha

Pas za oblikovanje trebuha – moški – neopazen

19,99 24,50  z DDV
19,99 24,50  z DDV

Blazine za podlaganje

Ledvena anatomska blazina

29,90  z DDV

Podpora
Uporabnikom

24 h

+386 41 684 800
info@medicinski.si

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite oveščeni o novostih, akcijah in ostalih uporabnih vsebinah.