Blazina za invalidski voziček

32,90  z DDV

Blazina za invalidski voziček je zasnovana z mislijo na udobje in podporo uporabnikom invalidskih vozičkov. Njena ergonomska oblika in kakovostni materiali zagotavljajo optimalno sedenje in olajšajo dolgotrajno uporabo vozička.

Glavne značilnosti blazine za invalidski voziček vključujejo:

  1. Udobno oblazinjenje: Blazina je oblikovana z mehkimi in udobnimi materiali, ki zagotavljajo blaženje in zmanjšujejo pritisk na sedalni predel ter druge občutljive dele telesa. To omogoča udobno sedenje, zmanjšuje tveganje za nastanek preležanin ter povečuje splošno udobje med uporabo vozička.
  2. Zračnost in prezračevanje: Blazina je oblikovana z zračnimi kanali ali posebnimi materiali, ki omogočajo pretok zraka. To zagotavlja ustrezno prezračevanje in preprečuje pregrevanje ter neprijetno potenje med sedenjem.
  3. Prilagodljivost in velikost: Blazina za invalidski voziček je široka 46cm.. Prilagodljive zaponke ali trakovi omogočajo pritrditev blazine na voziček, kar preprečuje premikanje ali drsenje med vožnjo.
  4. Enostavno vzdrževanje: Blazino je enostavno čistiti, saj je izdelana iz materialov, ki omogočajo enostavno brisanje ali pranje. To zagotavlja higieno in dolgotrajno uporabo blazine.

Blazina za invalidski voziček je pomemben dodatek, ki prispeva k udobju in zdravju uporabnikov. Nudi podporo in olajšanje pritiska med dolgotrajno uporabo vozička, kar pripomore k boljšemu počutju in mobilnosti.

.
Bazino sestavlja del za hrbtišče in sedalni del. Blazina ima trakova, katera omogočajo fiksacijo na invalidski voziček.